Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė
      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė

      Bang & Olufsen BeoSound Balance Bevielė kolonėlė

      2 299,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Išparduota

      29.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      Produktas yra centriniame sandėlyje, pristatymas 2- 3 darbo dienos.

      Bang & Olufsen bevielė kolonėlė BeoSound Balance

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      "Beosound Balance" buvo sukurtas bendradarbiaujant su Benjaminu Hubertu iš britų pramoninio dizaino studijos LAYER. Pagrindinis projekto tikslas buvo sukurti objektą, kuris būtų draugiškas interjerui ir puikiai derėtų su baldais, nesumažintų funkcionalumo ar akustinės patirties didelėse gyvenamosiose erdvėse.
      "Beosound Balance" gražiai atrodo iš visų pusių, nes naudojamos neapdorotos medžiagos, kurios sutramdo technologiją ir puikiai dera su baldais. Jį sudaro pagrindas, pagamintas iš ąžuolo masyvo, vizualiai suteikiantis konstrukcijai tvirtą pagrindą, ir cilindras, aptrauktas išskirtiniu audiniu.
      Kolonėles valdymo skydelis paslėptas cilindro aliumininiame dangtelyje. Permatomas metalas užsidegs ir kvies bendrauti tik tada, kai naudotojas priartės prie prietaiso. Braukite pirštu aplink skydelį, kad valdytumėte garsumą, o norėdami keisti takelius, pristabdyti atkūrimą arba greitai pasiekti mėgstamus garso režimus, palieskite piktogramas. Kai naudotojas atsitraukia, skydelis išnyksta ir vėl sukuria lygų paviršių.
      "Beosound Balance" kolonėlė, skirtą namams, dizaino pirmtakė, nesileidžia į kompromisus dėl galimybės naudotis aukščiausios kokybės technologijomis. Sistemoje yra septyni unikalios konfigūracijos garsiakalbiai, įskaitant du priešpriešais esančius žemų dažnių garsiakalbius, kurie sukuria galingus žemus dažnius, kad būtų sumažinta kaimynams galinti trukdyti vibracija. Be to, "Beosound Balance" siūlo naujovišką sprendimą, nes leidžia pasirinkti du garso skleidimo režimus: visakryptį, kuris užtikrina tolygų klausymąsi aplink garsiakalbį, ir kryptinį, kuris tiksliai skleidžia erdvinį garsą. Abi technologijos pasiskolintos iš "Beolab" serijos - "Bang & Olufsen" pavyzdinių kolonėlių .
      Pirmą kartą paleidus "Beosound Balance", padės naudotojui atlikti kalibravimo procesą. Aktyvioji patalpos kompensavimo sistema - "Active Room Compensation" - ištirs interjerą naudodama įmontuotą mikrofoną ir keletą silpnų garsų. Remdamasi šia analize, sistema pritaikys atskirų filtrų rinkinį, kad ištaisytų bet kokius neigiamus garsiakalbio aplinkos atspindžius. Dėl jų "Beosound Balance" gali mėgautis "Bang & Olufsen" būdingu garsu bet kokiomis akustinėmis sąlygomis.
      • Garsiakalbiai: 2x 5,25" žemų dažnių garsiakalbiai, 2x 3" plačiajuosčiai, 2x 2" viso diapazono garsiakalbiai, 1x 3⁄4" aukštų dažnių garsiakalbis
      • Stiprintuvai: 2x D klasės 200 W žemų dažnių garsiakalbiui, 4x D klasės 100 W viso diapazono garsiakalbiui, 1x D klasės 80 W aukštų dažnių garsiakalbiui.
      • Dažnių diapazonas: 37 - 23 000 Hz
      • Belaidžius tinklus: "Wi-fi/WLAN", 802.11 b/g/a/n/ac (2,4 GHz ir 5 GHz), "Bluetooth": 5.0
      • Jungtys: 1x linijinė/optinė kombi jungtis, 2x Ethernet 10/100 Mbit
      • Transliacijos formatai: integruotas "Chromecast", "Apple AirPlay 2", garso transliacija per "Bluetooth".

      B&O
      BEOSOUNDBALANCE BLACKOAK
      2024-04-29

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5705260082272
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: