Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)
      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)

      Agron FORTE ACTIVE 5 MK2 Aktyvios kolonėlės (pora)

      599,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      26.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      Pristatydami FORTE MK2 toliau nustatome naujus standartus aktyvių kolonėlių kategorijoje. Visiškai skaitmeninis stiprinimas su keturiais atskirais kanalais aukštų ir žemų dažnių garsiakalbiams, specialūs ypač mažų iškraipymų garsiakalbiai ir beveik visos jums reikalingos jungtys, įskaitant HDMI ARC, FORTE MK2 serijos garsiakalbiai pasižymi našumu, kurio už tokią kainą niekur kitur nerasite.

      FORTE A5 MK2 neatrodo daug didesnis už savo mažąjį brolį A4, tačiau net ir nedidelis skirtumas yra labai svarbus. Dėl didesnio korpuso ir šiek tiek didesnio žemųjų dažnių garsiakalbio gausite daug daugiau to, dėl ko FORTE serija yra tokia puiki. Tai puikus modelis mažesnėms svetainėms ir virtuvėms!

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Elegancija ir galia - tikras hi-fi!

      • HDMI ARC televizoriaus prijungimui
      • "Bluetooth 5.0" su aptX HD ir AAC
      • Skaitmeninės įvestys, palaikančios didelės raiškos garsą iki 24 bitų/96 kHz
      • Phono (MM) įvestis
      • Audiofilų klasės, visiškai skaitmeninis 4x80 W D klasės stiprintuvas, naudojantis pažangų DSP su aktyviuoju krosoveriu ir užtikrinantis nepriekaištingą garsą
      • Neįprasti žemųjų dažnių garsiakalbiai su specialiu dvisluoksniu kūgiu ir itin mažų iškraipymų variklių sistema

      Skaitmeninis preciziškumas

      FORTE MK2 naudojamas skaitmeninis stiprintuvas su skaitmenine moduliacija. Skaitmeniniai šaltiniai yra visiškai skaitmeniniai nuo įvesties iki išvesties, todėl signalo kelyje nėra jokių triukšmų ar nuostolių. Visi mažos skiriamosios gebos šaltiniai didinami iki 32 bitų/96 kHz, o didelės skiriamosios gebos šaltiniai iki 96 kHz nemažinami. Stiprintuvas taip pat turi aukštos klasės skaitmeninį garso procesorių (DSP) su aktyviuoju krosoveriu, o žemų ir aukštų dažnių garsiakalbiai turi atskirus stiprintuvus. Specialiai suprojektuotas žemųjų dažnių garsiakalbis užtikrina geriausią našumą šiame kainų diapazone ir itin mažus iškraipymus kritiniame vidutinių dažnių diapazone. Visa tai patalpinta stilingame korpuse, sukurtame naudojant pažangius kompiuterinius modelius, o tarp dviejų žemų dažnių garsiakalbių yra akustinio srauto rezistorius. Šis sprendimas pašalina stovinčiųjų bangų rezonansus. Kartu su kruopščiu derinimu ir balansavimu gaunamas atviras ir išraiškingas garsas su aiškiai išreikštais žemais dažniais, kurie stipriai skamba nepriklausomai nuo garsumo. Laimei, jums nereikia rūpintis visais šiais techniniais klausimais. Tiesiog paspauskite grojimo mygtuką, pasukite, kad klausytumėtės, ir viskas taps aišku!zny

       Kolonėlėje įmontuota stereosistema

      FORTE MK2 turi HDMI ARC įvestį - pagaliau galite išmesti pigią plastikinę garso juostą iš po televizoriaus ir mėgautis tikru stereofoniniu garsu nesumažindami naudojimo patogumo. Tiesiog prijunkite FORTE MK2 garsiakalbius HDMI kabeliu prie televizoriaus HDMI ARC išvesties ir galite pradėti! Tikras "hi-fi" garsas iš televizoriaus bus perduodamas be nuostolių, garsiakalbiai automatiškai įsijungs ir išsijungs kartu su televizoriumi, o garsumą galėsite valdyti televizoriaus nuotolinio valdymo pulteliu - viskas taip paprasta. O jei norite tiesiog klausytis mėgstamos muzikos, galite naudotis "Bluetooth" ryšiu. Tiesiog susiekite savo telefoną, planšetinį kompiuterį ar bet kurį kitą įrenginį ir galite pradėti klausytis. Aukštos kokybės aptX HD "Bluetooth" ryšys užtikrina įspūdingą garso aiškumą, praktiškai prilygstantį kompaktinių diskų kokybei. Garsiakalbiuose taip pat yra kelios "plug-and-play" jungtys, prie kurių galite prijungti išorinį grotuvą arba ką tik norite. Pridedami garsiakalbio ir maitinimo kabeliai - tereikia rasti maitinimo lizdą.

      Sukurta Danijoje

      Jei ieškote naujų kolonėlių, turbūt atkreipėte dėmesį, kad dauguma jų atrodo labai... "garsiakalbiai". Ir tai nėra komplimentas. FORTE MK2 yra kitokia istorija. Kaip ir kiti "Argon Audio" gaminiai, FORTE serija buvo suprojektuota ir pagaminta Danijoje, daug dėmesio skiriant detalėms. Dėl aliuminio detalių ir aukščiausios klasės apdailos šie garsiakalbiai džiugina ne tik ausis, bet ir akis. Priekinės grotelės pritvirtintos magnetu, todėl net ir nuimtos garsiakalbiai išlaiko gražią išvaizdą. Ir jos puikiai atrodo svetainėje... ne tik prekyboje.

      • Aukštųjų dažnių 1" minkštas kupolas su neodimio magnetu
      • Žemų/vidutinių dažnių diapazonas 5" specialus 2 sluoksnių kūgis
      • Dažnių diapazonas 40-20 000 Hz ± 6 dB
      • Išėjimo galia 4 x 80 W
      • D klasės stiprintuvo technologija su visiškai skaitmeniniu signalo keliu
      • "Bluetooth 5.0" belaidis ryšys su "aptX HD" ir AAC
      • Televizoriaus įvestys HDMI ARC, skaitmeninė optinė (24 bitų/96 kHz), stereofoninė linijinė įvestis (analoginė RCA), gramofoninė (MM) įvestis, "Bluetooth 5.0" su "aptX HD" ir AAC
      • Išėjimai Žemųjų dažnių garsiakalbio išvestis
      • Tono valdymas Ne Papildomos funkcijos Automatinis visų įėjimų, išskyrus phono, įjungimas ir išjungimas, automatinis šaltinio perjungimas, šviesos diodų apšvietimas Komplekte Garsiakalbio kabelis (3 m), nuotolinio valdymo pultas, priekinės grotelės (tvirtinamos magnetu), maitinimo kabelis, lipnios veltinio apsauginės pagalvėlės Apdaila Balta, juoda (matinis lakas), riešutmedžio (PVC)
      • Matmenys (VxŠxG) 16,5 x 27,0 x 23 cm (įskaitant groteles ir spaustukus)
      • Svoris 8,2 kg (komplektas)
      • Energijos suvartojimas budėjimo režimu < 0,5 W
      • Kaina už porą

      ARGON AUDIO
      FORTEACTIVE5MK2WHITE
      2024-04-26

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5706957014460
      Skaityti daugiau