Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės
      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės

      Focal STELLIA Audiofilinės Ausinės

      2 999,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Paskutinė prekė

      FOCAL STELLIA neabejotinai yra uždarų ausinių lyderė. Aukščiausios kokybės medžiagos, išskirtinis dizainas ir neįtikėtinos garso charakteristikos sukuria modelį, skirtą išrankiausiems žinovams. STELLIA yra stiliaus ir geriausios garso kokybės etalonas, kuris pradžiugins kiekvieną audiofilą.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      "FOCAL" jau įsitvirtino ausinių rinkoje. Kiekvienas šios legendinės bendrovės sukurtas modelis pasižymi aukštu kokybės lygiu, o STELLIA neabejotinai yra viena iš šio gamintojo viršūnių. Iš karto matyti, kad tai išskirtinis produktas. Ausinės supakuotos į elegantišką odinį dėklą su skoningai supakuotais priedais ir stilingu dėklu. Nuo pat pradžių į akis krinta stilingas prancūziškas dizainas ir dėmesys smulkiausioms detalėms. Aukščiausią garso kokybę ir detalumą užtikrina keitikliai, kuriuose naudojama berilio diafragma. Berilis yra viena iš geriausių ir brangiausių įmanomų diafragmos medžiagų, todėl jis naudojamas tik keliuose ausinių modeliuose. Kaip ir "Utopia" - aukščiausios atviros konstrukcijos šio prancūzų gamintojo ausinėse, STELLIA modelyje visų dažnių perdavimo tikslumą ir neįtikėtiną dinamiką lemia speciali sistemos konstrukcija. Naudojama plokščia M forma užtikrina greitą diafragmos reakciją.

      Uždarų ausinių atveju labai svarbus veiksnys yra gera žemų dažnių išsklaidymo sistema, kad žemi dažniai nedominuotų bendrame skambesyje. "FOCAL" pasiekė neįtikėtiną žemų dažnių atkūrimo tikslumą, nes, naudodama prarastas skyles, užtikrino išskirtinį darnumą ir atsparumą. STELLIA pasižymi tobulų proporcijų skambesiu. Garsas yra vientisas ir subtilus. Žemieji dažniai yra stiprūs ir tikslūs, tačiau nedominuoja, o vidutiniai dažniai yra subtilūs ir gerai susieti su žemaisiais dažniais. Aukštieji dažniai prideda kvėpavimo ir tuo pat metu nėra griežti ir agresyvūs. Galite girdėti, kad tai labai subalansuotas garsas, pasižymintis geromis proporcijomis, kurios išryškins visas atkuriamų įrašų detales ir subtilybes. Garso scena yra stulbinanti, klausydamiesi muzikos esame perkeliami tiesiai į studiją - muzika mus supa iš visų pusių, tiek iš priekio, tiek iš galo. Tai netikėta, nes uždaro tipo garsiakalbiai paprastai nepasižymi tokiu garso pločiu.

      Maksimalus komfortas yra toks pat svarbus ausinių naudojimo aspektas kaip ir garso spalva. Nepaisant nemažo svorio, ausinės patogiai guli ir net po kelių valandų klausymosi nesusidaro įspūdis, kad "pavargsta ausys". Dėl ausinių kaušelių formos ir visų ausinių kontaktinių dalių zomšinės apdailos išvengiama "spaudimo" efekto ir ausinės užtikrina malonų klausymąsi ilgą laiką. Pats ausies kaušelis pagamintas iš ažūrinės konstrukcijos, kuri pašalina "kaitinimo" efektą. Pagalvėlės pagamintos iš natūralios odos, kuri užtikrina aukštą akustinį sandarumą. Ausinės tiekiamos su skoningu kardioidinės formos dėklu. Jis yra su audinio pamušalu ir užsegamas užtrauktuku. Tai užtikrina, kad ausinės visada bus apsaugotos nuo dulkių ir atsparios mechaniniams pažeidimams tiek namuose, tiek keliaujant.

      Gamintojas pasirūpino smulkiausiomis detalėmis, nes rinkinyje yra net trys skirtingi kabeliai. Prie ausinių pridedamas 1,2 m ilgio trumpas laidas su 3,5 mm (minijack) kištuku, kuris puikiai tinka jungti su nešiojamaisiais grotuvais. 3 m ilgio kabelis su 1/4" (jack) kištuku ir subalansuotas kabelis su XLR lizdu puikiai tinka jungti ausines prie aukščiausios klasės įrangos, kad būtų užtikrinta geriausia garso kokybė. Visi kabeliai užbaigti medvilniniu pynimu ir pasižymi puikiu apdirbimu. "FOCAL STELLIA" ausinės - ilgametės gamybos patirties ir geriausių medžiagų pasirinkimo rezultatas. Dėl originalaus ir labai elegantiško dizaino jie puikiai atrodys mūsų klausymosi kabinose, o garsas suteiks malonumą klausytis valandų valandas.

      Techninės specifikacijos:

      • varža: 35 omų
      • jautrumas: 106dB SPL / 1mW esant 1kHz
      • THD: 0,1 % esant 1 kHz / 100 dB SPL
      • dažnio atsakas: 5 Hz - 40 kHz
      • Garsiakalbis: gryno berilio "M" kupolas, 1,6" (40 mm) skersmens

      v>

      FOCAL
      STELLIA
      1 Vienetas

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Ausinių tipas
      Uždarytos
      Ryšio tipas
      Laidinis

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: