Audio-Technika ATH-M40x Laidinės Ausinės
      Audio-Technika ATH-M40x Laidinės Ausinės
      Audio-Technika ATH-M40x Laidinės Ausinės

      Audio-Technika ATH-M40x Laidinės Ausinės

      103,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Išparduota

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      "Audio-Technica ATH-M40X" apvaliosios ausinės skirtos studijoms, miksavimui ir didžėjams, tačiau puikiai tinka ir kasdieniam naudojimui. Jų atkuriamo garso kokybė neabejotinai patenkins net išrankiausio audiofilo poreikius. M serija, iš kurios kilęs ir šis modelis, pasižymi ne tik puikia garso kokybe, bet ir dideliu naudojimo komfortu bei techniniais sprendimais, palengvinančiais darbą su monitoriumi. Ši serija jau pelnė geriausių garso inžinierių ir apžvalgininkų pripažinimą garso rinkoje.

      "Audio-Technica ATH-M40X" yra skirtos profesionaliam stebėjimui. Šių neutralaus analizatoriaus ausinių dažnių diapazonas yra nuo 15 Hz iki 24 kHz, todėl jos labai tiksliai atkuria kiekvieną dažnių juostą. Galingi 40 mm garsiakalbiai su neodimio magnetais ir CCAW ritėmis, pagamintomis iš variu dengto aliuminio, užtikrina tikslų garso atkūrimą. Nepaprastai aiškų žemų ir vidutinių dažnių garsą papildo gilūs ir tikslūs bosai....

      Ausinių korpusai pritvirtinti ant specialių vyrių. Dėl to jas lengva sulankstyti, o tai ypač naudinga keliaujant, taupant vietą ir saugant įrangą. Be to, dėl galimybės atjungti laidą ir pakeisti jį kitu, ausines lengva pritaikyti prie savo poreikių. Kai esate išvykoje, per ilgas kabelis gali trukdyti, tačiau studijoje jis yra praktiškesnis. Patys nuspręskite, ko jums reikia, ir patogiai naudokite jas bet kokioje situacijoje.

      Kartu su "Audio-Technica ATH-M40X" ausinėmis gausite du garso kabelius. 1,2 m - 3,0 m ilgio spiralinį kabelį ir 3,0 m ilgio tiesų kabelį. Be to, pakuotėje taip pat yra apsauginis dėklas ir 6,3 mm (1/4 ") įsukamas adapteris. Tokia įranga leis pritaikyti ausines įvairioms situacijoms, kuriose jas naudosite, ir apsaugoti jas, kai jų nenaudojate. Pasirinkite geriausios kokybės garsą ir komfortą ilgų sesijų studijoje, kelyje ar ilsintis metu.

      AUDIO-TECHNICA
      ATH-M40x

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: