DALI iO 4 bevielės bluetooth ausinės
      DALI iO 4 bevielės bluetooth ausinės
      DALI iO 4 bevielės bluetooth ausinės
      DALI iO 4 bevielės bluetooth ausinės

      DALI iO 4 bevielės bluetooth ausinės

      299,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      Bevielės bluetooth ausinės iO 4. Pažangi „Bluetooth“ technologija bei ilgai veikianti baterija.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      AUTENTIŠKAS DALI GARSAS

      DALI IO buvo suprojektuoti ir sukurti Danijoje, remiantis patentuotais DALI projektavimo sprendimais. Patentuota 50 mm popieriaus pluošto diafragma IO ausinėse užtikrina natūraliausią, skaidriausią ir autentiškiausią DALI garsą. Su mažais iškraipymais ir minimaliu spalvinimu. IO-4 ausinės atkuria muziką tiksliai taip, kaip norėjo atlikėj

      60 VALANDŲ BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

      IO-4 ausinės užtikrina neįtikėtiną, savo klasėje pirmaujančią 60 valandų baterijos veikimo trukmę, todėl galite jas naudoti ištisas savaites be įkrovimo. Jei išsikrauna energija, IO-4 paprasčiausiai pereina į pasyvųjį "Off" režimą, todėl galite toliau naudotis pridedamu "Mini Jack" kabeliu. Arba įkraukite ausines iki 100 % per 2,5 valandos per standartinę USB-C jungtį.

      PATOGUMAS IR PATVARUMAS

      DALI IO ausinių pagalvėlės pagamintos iš formos atminties putų, kurios prisitaiko prie galvos formos, todėl užtikrina maksimalų komfortą ir prigludimą bei geriausią įmanomą sandarumą. Putplasčio paminkštinimas padengtas minkšta sintetine oda, parinkta dėl patogumo ir patvarumo bei išbandyta, kad atlaikytų kasdienius iššūkius.

      RYŠIAI

      Siekiant užtikrinti aukštos kokybės belaidį garsą, DALI IO ausinės palaiko "Bluetooth AptX", "AptX HD" ir "Apple AAC" standartus. Tačiau, kad garso kokybė būtų aukščiausia, DALI IO ausinėse yra USB-C jungtis, kuri palaiko skaitmeninius garso formatus, perduodamus iš "Windows" arba "Mac" kompiuterių. IO ausinėse taip pat yra tradicinis laidinis analoginis "Mini Jack" lizdas.

      DALI IO yra skirti ilgesniam klausymuisi, pasižymi patogia, patvaria konstrukcija ir natūraliu švariu garsu, kuris niekada nepavargsta. Nuo 1983 m. DALI - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - kuria ir gamina hi-fi garsiakalbius pagal savo viziją, kurią įkūnija idealus garsiakalbių garsas, išvaizda ir pojūtis. Remdamasi savo patirtimi kuriant garsiakalbius, DALI nusprendė žengti dar vieną žingsnį pirmyn - sukurti ausines - universalias, belaides IO 4.

      DALI IO ausines kūrė ta pati komanda, remdamasi tais pačiais pagrindiniais principais kaip ir DALI garsiakalbius. Buvo siekiama sukurti kuo natūralesnį ir autentiškesnį garsą ir atkurti muziką tiksliai taip, kaip ją norėjo išgirsti atlikėjas. DALI IO ausinėse naudojamas aukštos kokybės, specialiai sukurtas garsiakalbis su didele 50 mm diafragma ir optimizuota neodimio magnetų sistema, kad būtų pasiekti maži iškraipymai, minimalus spalvinimas ir tiksli dinamika visame dažnių diapazone. Ilgas baterijos veikimo laikas suteikia laisvę nesirūpinti maitinimu. Mėgaukitės garsu ilgiau dėl aukštos kokybės, didelės talpos ličio jonų baterijos, kurią galima įsigyti tiek DALI IO-4, tiek IO-6. DALI užtikrina geriausią savo klasėje 60 valandų IO-4 baterijos veikimo laiką, kurio pakanka daugelį dienų be įkrovimo.

      "Bluetooth" perdavimas čia apima pažangų "aptX HD" kodavimą ir moderniausias USB-C jungtis.
      Dali IO ausinės ergonomiškai optimizuotos taip, kad būtų patogios visiems. Ilgas valandas dirbant su liliputiniais ausinių prototipais buvo sukurta galutinė ausinių versija, kuri, nepaisant iš pirmo žvilgsnio didžiulio dydžio, puikiai prisitaiko prie individualios kiekvieno žmogaus galvos formos.

      Bendra infomacija:

      • Dažnių atkūrimo diapazonas: 10 – 20000 Hz
      • Baterijos veikimo laikas: iki 60 val.
      • Baterijos veikimo laikas: 2 val.
      • Komplektacijoje esantys priedai: USB-C laidas, 3.5 mm stereo laidas, skrydžių adapteris, keliavimo dėkliukas
      • Bluetooth ryšys: Bluetooth 5.0; AAC, aptX, aptX HD
      • Funkcijos: Įjungimas / Išjungimas, Poravimo režimas, Garso lygio valdymas, Groti / Pauzė / Praleisti, Atsiliepti į skambučius
      • Baterijos įkrovimo laikas: 2 val.
      • Įvesties varža 3.5mm jungties: 25 Ω
      • Garsiakalbių skersmuo: 50mm

      DALI
      IO-4 CHALK WHITE

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Bluetooth
      Taip
      Ausinių tipas
      Apgaubiančios ausis
      Ryšio tipas
      Belaidis
      Mikrofonas
      Taip

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5703120112077
      Nauja
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: