Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas
      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas

      Denon DCD-A110 CD/SACD diskų grotuvas

      3 499,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Paskutinė prekė

      "Denon" DCD-A110 - 110 metų jubiliejinės serijos SACD grotuvas. Švęskite 110 metų garso meistriškumo tradiciją su "Denon" jubiliejinės serijos pagrindiniu SACD grotuvu "Silver Graphite" iš riboto tiražo DCD-A110. Keturių dažnių keitiklis ir nauja "Ultra AL32" apdorojimo technologija užtikrina tikslų muzikos atkūrimą iki smulkiausių detalių.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Minėdamas 110 metų kompanijos gyvavimo laikotarpį, „Denon“ didžiuojasi galėdamas pristatyti aukščiausios klasės pavyzdinį SACD grotuvą su originalia „Denon“ patentuota „Advanced S.V.H.“ technologija. Turėdamas išskirtinę „Quad DAC“ konfigūraciją, pažangų „Ultra AL32“ garso signalo apdorojimą ir tvirtas aliuminio kojas, šis SACD grotuvas yra pasiruošęs pateisinti visus Jūsų muzikinius lūkesčius. Šis jubiliejinės serijos SACD grotuvas pasižymi unikalia sidabro grafito spalva bei 5 metų garantija. Grotuvo dežėje taip pat rasite ir specialų autentiškumo sertifikatą, patvirtintą "Denono" vyriausiojo inžinieriaus.

      Naujasis "Denon" DCD-A110 buvo kruopščiai suprojektuotas taip, kad pranoktų aukštus SACD grotuvų pirmtakų standartus. Dėl riboto leidimo sidabrinio grafito spalvos, sunkaus korpuso, ketaus kojelių ir "Denon" patentuoto pažangaus S.V.H. transportavimo mechanizmo DCD-A110 yra puikus pasirinkimas ištikimiausiems gerbėjams. 

      "Denon" patentuotas pažangus S.V.H. transportavimo mechanizmas

      DCD-A110 naudojamas iš "Denon" aukščiausios klasės modelių paveldėtas pažangus S.V.H. (Hybrid Suppress Vibration) mechanizmas. Signalų keliai sutrumpinti iki minimumo, o grandinės miniatiūrizuotos, kad būtų išvengta per didelės srovės ir triukšmo. Įvairios dalys pagamintos iš skirtingų medžiagų, pavyzdžiui, vario viršutinės plokštės plokštė, kad padidėtų standumas, lieto aliuminio diskų dėklas ir 2 mm storio plienas mechanizmo atramoms.

      Suprojektuotas ir sukurtas atsižvelgiant į naujoves, DCD-A110 atrodo taip pat gerai, kaip ir skamba, o specialus logotipas dar labiau pabrėžia reikšmingą 110 metų sukaktį, kai kuriamas puikus garsas.

      Didelės masės ir atsparumo vibracijai patobulinimai bei rezonanso taškų išsklaidymas prisideda prie didelio atsparumo vibracijai. Be to, žemas svorio centras slopina bet kokias vibracijas, atsirandančias mechanizmo viduje dėl disko sukimosi, o pati mechanizmo konstrukcija taip pat veiksmingai slopina išorines vibracijas. Pašalinus nepageidaujamus virpesius, sumažėja servopavarų skaičius, o sumažinus nereikalingos srovės suvartojimą, skaitmeninius signalus iš disko galima nuskaityti optimaliu tikslumu ir visiškai stabiliomis sąlygomis.

      Tobulas skambėjimas jau nuo 1910 metų: „Denon“ didžiuojasi pristatydamas jubiliejinį „DCD-A110“ SACD grotuvą.

      Bendroje komplektacijoje yra: „Denon“ inžinerijos vadovo pasirašytas autentiškumo sertifikatas ir aukščiausios kokybės 5 metų „DCD-A110“ garantija.

      Orginalus „Denon“ dizainas: Patentuotas „Denon“ originalus „Advanced S.V.H.“

      Didelio duomenų nuskaitymo iš bet kurio disko mechanizmas. Klausykitės savo muzikos bet kokiu formatu: Mėgaukitės SACD/CD, CD-ROM bei DVD-ROM formatų grojimu ir įsitikinkite puikia garso kokybe.

      „Ultra AL32 Processing“ technologija: Ši technologija užtikrins kokybišką garso atkūrimą net iki 384-kHz/32-bit.

      Atraskite dar platesnę garso sceną: Naudodamiesi nauja „Quad DAC“ konfigūracija, klausykitės tvirtesnio ir išsamesnio garso su puikia erdvine išraiška.

      DENON
      DCDA110GSE2
      1 Vienetas
      2024-05-24

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: