Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L
      Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L
      Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L
      Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L
      Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L

      Grindinė kolonėlė DEMAND 15 L

      1 699,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Išparduota

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Amerikiečių garso įrangos gamintojas „Definitive Technology“ pristato „Demand 15“ kolonėles. Išskirtinumu pasižyminčios grindinės kolonėlės suteikia ne tik puikų estetinį bei elegantišką vaizdą, tačiau ir garso kokybę, kuri įtrauks tiek klausant muzikos, tiek ir žiūrint filmus. „Demand 15“ grindinės kolonėlės išsiskiria neįtikėtinu žemų dažnių atkūrimu, kurį suteikia integruotos pasyvios membranos bei anglies pluošto membranų žemų dažnių garsiakalbiai. Aukštų dažnių skaidrumu pasirūpina aliuminio membranos 1 col. skersmens aukštų dažnių garsiakalbis, o plačią vidurinių dažnių garso sklaidą užtikrina speciali „Linear Response Waveguide“ technologija.

      Prabangus dizainas

      „Definitive Technology Demand 15“ grindinės kolonėlės yra modernaus dizaino kūrinys, kuris paprastai įsilieja į aplinką, taip tapdamas interjero dizaino dalimi. Šios kolonėlės yra padengtos net penkiais blizgaus lako sluoksniais, kurie ir suteikia kolonėlėms ilgaamžiškumą bei, žinoma, prabangų įvaizdį, kurį taip pat padeda išlaikyti ir kokybiško aliuminio apdailos elementai. Kolonėlių garsiakalbiai gali būti uždengiami stilingu tinkleliu, kuris yra akustiškai pritaikytas nesugadinti garso kokybės.

      Žemų dažnių gylis bei plati garso sklaida

      Gilaus boso, skaidrių aukštų dažnių bei plačios garso sklaidos kombinacija suteikia prabangaus skambėjimo įvaizdį, kuris be jokios abejonės įtrauks net ir išrankiausius garso mylėtojus. „Definitive Technology“ patentuota „Linear Response Waveguide“ technologija leidžia ženkliai išplėsti vidurinių dažnių sklaidą, o tai reiškia dar įspūdingesnę garso sceną. Naujai sukurti žemų dažnių garsiakalbiai yra pagaminti iš neįtikėtinai tvirto ir lengvo anglies pluošto. Šios savybės leidžia garsiakalbiui judėti greitai ir tiklsiai, ko pasekoje žemi dažniai įgauna natūralumo bei tikslumo. Norėdamas dar labiau pagyvinti žemų dažnių atkūrimą, gamintojas į šias kolonėles integravo po du masyvias 8 colių skersmens žemų dažnių membranas.

      Aukštų dažnių skaidrumas ir aukštos kokybės medžiagos

      „Definitive Technology Demand 15“ yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina šių kolonėlių ilgaamžiškumą ir modernų, prabangų įvaizdį. „Demand 15“ kolonėlėse yra integruoti 1 colio skersmens aukštų dažnių garsiakalbiai, kurių membrana yra pagaminta iš aliuminio. Aliuminis pasižymi lengvumu ir tvirtumu, todėl garsiakalbio membrana gali judėti greitai ir tiksliai, taip suteikdama skaidrų ir kokybišką aukštų dažnių atkūrimą.

      • Dažnių atkūrimo diapazonas: 39 Hz – 24000 Hz
      • Rekomenduojama stiprintuvo galia: 40W-300W
      • Nominali varža: 4 Ohms
      • Jautrumas – 85,5 dB
      • Vidurinių dažnių garsiakalbiai: 1 x 5.25" (13.34 cm) Polypropyleno BDSS Bass
      • Žemų dažnių garsiakalbiai: 1 x 5.25" (13.34 cm) Anglies pluošto
      • Pasyvios žemų dažnių membranos: 2 x 8" (20.32 cm)
      • Aukštadažnis: 1 x 1" (2.54 cm) Aliuminio

      DEFINITIVE TECHNOLOGY
      DEMANDD15LBK

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      0747192131975
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: