Soundcore SPACE A40 Bevielės ausinės
      Soundcore SPACE A40 Bevielės ausinės
      Soundcore SPACE A40 Bevielės ausinės

      Soundcore SPACE A40 Bevielės ausinės

      64,00 €
      99,90 €
      su PVM
      Sutaupykite 35,90 €

      Mažiausia kaina per 30 dienų iki dabar vykstančios akcijos: 72,90 € −8,90 €

      Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų

      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      "Space A40" sukurtos atsižvelgiant į patogumą ir praktiškumą ir yra mažesnės už visas kitas "Soundcore ANC" ausines. Jos yra lengvos ir ergonomiškos, todėl jas galite nešioti ilgą laiką nejausdami ausų nuovargio.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      "SoundCore Space A40" belaidės ausinės

      "SoundCore Space A40" yra tikrai bevielės ausinės su adaptyviuoju aktyviuoju triukšmo slopinimu. Šis ausinių modelis leis mėgautis belaidžio ryšio laisve klausantis muzikos ir didelės raiškos garsu su LDAC kodavimu. Lengvai perjunkite muzikos klausymą, skambinimą ir vaizdo įrašų atkūrimą užmegzdami ryšį tarp ausinių "Space A40" ir dviejų "Bluetooth" įrenginių vienu metu.

      Dėl įmontuotų 6 mikrofonų galėsite netrukdomai kalbėtis. Visiškai įkrautos ausinės su įkrovimo dėklu leis klausytis muzikos iki 50 valandų. Dėklą galite įkrauti belaidžiu būdu, taip pat naudotis greitojo įkrovimo funkcija.

      Prisitaikantis triukšmo mažinimas

      Ausinių "SoundCore Space A40" triukšmo slopinimo funkcija nustato aplink jus esančių nepageidaujamų garsų lygį ir automatiškai parenka aplinką puikiai atitinkantį režimą, kad iki 98 % sumažintų erzinantį triukšmą.

      Be to, naudokite aplinkos režimą, kai norite girdėti eismo triukšmą, arba perjunkite balso režimą, kad galėtumėte lengvai kalbėtis nenusiimdami ausinių.

      Išskirtinio detalumo garsas

      Naujoviški "SoundCore Space A40" ausinių dviejų membranų garsiakalbiai, pagaminti iš metalo ir keraminės medžiagos, sukuria labai detalų garsą. Jis išsiskiria galingais žemais dažniais, aiškiais vidutiniais dažniais ir gyvais aukštaisiais dažniais, kurie sklinda tiesiai į ausis ir suteikia nuostabią klausymosi patirtį.

      Naudokite patobulintą programėlėje esančią funkciją "HearID Sound 2.0" ir analizuokite, kaip jūsų ausys suvokia muziką. Išskirtinė "Soundcore" technologija sukurs asmeninį garso profilį, visiškai pritaikytą jūsų klausos organui.

      Ilgas akumuliatoriaus veikimas

      Vieną kartą pilnai įkrautos "SoundCore Space A40" ausinės leidžia klausytis muzikos iki 10 valandų - pakankamai ilgai, kad ausis džiugintų muzika pakeliui į biurą, iš jo ir visą darbo dieną.

      Įkrovimo dėkle ausines galima visiškai įkrauti keturis kartus, todėl patogiai papildyti akumuliatorių keliaujant. Greitai įkrovus per 10 minučių, ausinių galėsite klausytis keturias valandas. Be to, įkrovimo dėklą galite įkrauti belaidžiu būdu naudodami įkrovimo kilimėlį arba USB-C kabelį.

      Skaidrus garsas kiekvienam pokalbiui

      "SoundCore Space A40" triukšmą slopinančios belaidės ausinės turi 6 mikrofonus ir dirbtinio intelekto palaikomą algoritmą, kuris veiksmingai atpažįsta jūsų balsą ir užtikrina, kad skambučių metu jis skambėtų garsiai ir aiškiai.

      SOUNDCORE
      SPACE A40 WHITE
      23 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Bluetooth
      Taip

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      0194644106164
      mpn
      A3936G21
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: