Netatmo SMART INDOOR CAMERA + TAGS + SIREN Išmanioji namų apsaugos sistema
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA + TAGS + SIREN Išmanioji namų apsaugos sistema
      Netatmo SMART INDOOR CAMERA + TAGS + SIREN Išmanioji namų apsaugos sistema

      Netatmo SMART INDOOR CAMERA + TAGS + SIREN Išmanioji namų apsaugos sistema

      349,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Išparduota

      02.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      Išmanioji namų apsaugos sistema Smart Alarm System

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      "Netatmo Welcome" yra moderni kamera, skirta namų stebėjimo sistemai palaikyti. Prietaise naudojama veido atpažinimo technologija, kuri yra naujovė ir proveržis išmaniųjų fotoaparatų rinkoje. "Netatmo Welcome" geba išmokti atpažinti kiekvieną šeimos narį ir gali kreiptis į atpažintus asmenis vardais. Naudotojas gauna pranešimą iš prietaiso, kai užregistruojamas nežinomo asmens veidas. Fotoaparatas konfigūruojamas ir valdomas naudojant intuityvią ir nemokamą mobiliąją programėlę, kurią galima rasti AppStore ir Google Play.

      "Netatmo Welcome" naudojimas gali iš karto pranešti apie konkrečių žmonių atvykimą į namus. Pavyzdžiui, kai vaikai grįžta iš mokyklos, kamera informuoja jų tėvus. Šis prietaisas labai naudingas vyresnio amžiaus arba ypatingos priežiūros reikalaujantiems naudotojams, taip pat juos prižiūrintiems asmenims. Tuo pačiu metu "Netatmo Welcome" užtikrina visišką veikimo diskretiškumą. Įranga suprojektuota taip, kad būtų galima sukonfigūruoti asmeninius nustatymus kiekvienam naudotojui. Tokiu būdu naudojant sistemą galima abipusiai gerbti individualius privatumo poreikius.

      Naudojant nemokamą mobiliąją programėlę galima išsamiai konfigūruoti kamerą kiekvienam sukurtam profiliui. Taip naudotojas gali nurodyti, ar aptikus veidą turi būti siunčiamas pranešimas, fotografuojama arba pradedamas įrašas. Sistema taip pat gali nesuaktyvinti jokio veiksmo, pavyzdžiui, jei namų šeimininkui išvykus neįjungiamas režimas. "Netatmo Welcome" vienu metu gali atpažinti iki kelių veidų viename kadre ir įrašyti filmuotą medžiagą, net jei bent vienas veidas neatpažįstamas.

      Techninės specifikacijos "Netatmo Welcome" įrašyti identifikavimo duomenys ir įrašai saugomi ne debesyje, o SD kortelėje. Siekiant dar labiau padidinti apsaugos lygį, prieigą prie įrenginio per išmanųjį telefoną užtikrina papildomas šifruoto ryšio saugumas. Kamera užtikrina aukštos kokybės "FullHD 1080p" vaizdo ir vaizdo įrašymą. Dėl itin jautrios LED infraraudonųjų spindulių lemputės tinkamas vaizdo standartas užtikrinamas ir naktį. Objektyvas turi platų 130o matymo lauką. Įrenginį įdiegti labai paprasta ir užtrunka vos kelias minutes. Ryšys palaikomas per "Ethernet" arba "WiFi".

      SPECIFIKACIJOS (trumpai) veidų atpažinimo technologija aukštos kokybės vaizdai, FullHD 1080p skiriamoji geba 130° matymo laukas labai gera vaizdo kokybė ir naktį dėl itin jautraus infraraudonųjų spindulių šviesos diodo "micro-SD" kortelė pridedama duomenų šifravimas paprastas diegimas - užtrunka tik kelias minutes prisijungimas per "Wi-Fi" arba eternetą "Netatmo Welcome" programėlė suderinama su "iOS 8" arba "Android 4.3" (arba naujesniais) įrenginiais

      Netatmo belaidis langų ir durų jutiklis "Welcome Tags" yra puikus pasirinkimas norintiems apsaugoti savo namus nuo neteisėto įėjimo. Aprašytąjį prietaisą galima montuoti ant bet kurių durų ar lango. Tai paprastas būdas sumažinti įsilaužimo riziką. Pažymėtina tai, kad sistema atpažįsta trikdantį judėjimą netoli spynos. Ji taip pat įspėja, jei staiga atidaromas langas ar durys.

      Intuityvi mobilioji programėlė Aprašytus jutiklius galima valdyti naudojant mobiliąją programėlę, kurią galima įdiegti išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje. Tai labai paprastas ir patogus sprendimas. Privalumas - galimybė patikrinti, ar uždaryti langai ir durys. Programėlė taip pat informuos, jei jie buvo atidaryti per ilgai. Veikimo parametrai priklauso nuo asmeninių pageidavimų. Momentinis montavimas Šiuos jutiklius galima sumontuoti akimirksniu. Tai neinvazinis procesas, o tai taip pat yra didelis privalumas. Kiekvienas prietaisas turi būti priklijuotas prie lango ar durų paviršiaus. Tai - vaikiškas žaidimas. Jutikliai nepalieka ilgalaikių žymių. Atminkite, kad norint, jog apsaugos sistema veiktų visu pajėgumu, reikia "Netatmo" išmaniosios namų kameros.

      Galima derinti su signalizacija "Netatmo" langų ir durų jutikliai gali papildyti pažangią apsaugos sistemą. Niekas netrukdo jų sujungti su išmaniąja kamera ir signalizacija. Tokiu būdu, aptikus grėsmę, įsijungia 110 dB garsą skleidžianti sirena. Tai tikrai atbaidys įsibrovėlį. Aukštas funkcionalumas aprašyti "Netatmo" prekės ženklo langų ir durų jutikliai pasižymi dideliu funkcionalumu ir patikimumu. Verta žinoti, kad viena kamerą gali turėti net 12 jutiklių. Tik nuo mūsų priklauso, kaip jie bus išdėstyti. Jutiklius galima užprogramuoti pagal mūsų poreikius. Nereikia baimintis, kad jie netyčia įjungs pavojaus signalą. Konfigūravimo procesas vyksta naudojant mobiliąją programėlę.

      "Netatmo" išmanioji vidaus sirena "Siren" yra puikus pasirinkimas norintiems padidinti pastato saugumo lygį. Aprašytas prietaisas lengvai aptiks įsibrovėlį ir taip užkirs kelią įsilaužimui ir vagystei. Verta paminėti, kad aptikus svetimą veidą sistema skleidžia garsų 110 dB akustinį signalą. Jokių klaidingų pavojaus signalų Aprašyta "Netatmo" vidaus sirena bendradarbiauja su išmaniąja kamera "Welcome" (spustelėkite, kad sužinotumėte), kuri bendradarbiauja su signalizacija. Todėl nereikia baimintis, kad sistema įsijungs be reikalo. Signalizacijos nesuveiks namų ūkio nariai ar naminiai gyvūnai. Ne kiekvienas šalia kameros esantis asmuo kelia grėsmę - sistema atlieka patikrą. Momentinis pranešimas Įsilaužimo atveju naudotojas gauna pranešimą į savo išmanųjį telefoną. Tai transliuojama realiuoju laiku. Galite matyti namų kameros užfiksuotą vaizdą. Tai padeda užtikrinti, kad signalizacija nesuveikė atsitiktinai.

      Lengvai programuojamas "Netatmo" išmaniųjų namų žadintuvas gali būti pritaikytas prie individualaus dienos ritmo. Sistema įsijungia, kai išeinate iš namų. Jis išsijungia, kai gyventojai grįžta namo. Nereikia įvesti deaktyvavimo kodo, o tai labai patogu. Nesudėtingas montavimas Siūlomą sistemą labai lengva ir greita sumontuoti. Prietaisą galima tvirtinti prie lubų arba sienos. Niekas netrukdo jo tiesiog padėti ant baldo. Viskas priklauso nuo asmeninių pageidavimų. Privalumas tas, kad signalizaciją galima prijungti prie elektros tinklo. Jį taip pat galima maitinti baterijomis. Konfigūravimo procesas atliekamas naudojant mobiliąją programėlę. Garsai, atbaidantys įsibrovėlius Verta žinoti, kad "Netatmo" išmanioji vidaus sirena leidžia leisti garsus, imituojančius namų ūkio narius ar naminius gyvūnus. Mediateką sudaro, pavyzdžiui, šuns lojimas. Reikėtų pažymėti, kad minėta apsaugos sistema veikia tik tada, kai sirena sujungta su "Netatmo" išmaniąja kamera.

      NETATMO
      NBU-ICSS-EU
      2024-04-02

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      Pirkėjai, įsigiję šią prekį, taip pat pirko:

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: