EUFYCAM 2 PRO (3+1) KIT T88523D2 Stebėjimo kameros
      EUFYCAM 2 PRO (3+1) KIT T88523D2 Stebėjimo kameros

      EUFYCAM 2 PRO (3+1) KIT T88523D2 Stebėjimo kameros

      449,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Prieinamas

      Naudodami eufyCam 2 Pro mėgaukitės savo ir kitų žmonių saugumu namuose. Belaidis 2K kameros rinkinys su tiesiogine peržiūra išmaniajame telefone leis stebėti be dažno baterijos keitimo - eufyCam 2 Pro veikia iki 12 mėnesių vienu įkrovimu! 

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Šis lengvai įdiegiamas ir lengvai valdomas sprendimas idealiai tinka tiems, kurie ieško išmaniosios stebėjimo technologijų namų saugumui užtikrinti. Dirbtinis intelektas analizuoja vaizdą ir siunčia tik itin svarbius pranešimus. Sistemą taip pat galima papildyti ir kitais Eufy ekosistemos elementais, pavyzdžiui, papildomomis kameromis, vaizdo domofonu ar judesio jutikliais, taip sukuriant išmaniąją namų apsaugos sistemą.

      Šios kameros suteikia galimybę įrašyti vaizdą net 2K raiška. Tai reiškia, jog kamerose užfiksuoti veiksmai bus matomi aiškiai. Taip pat didelę įtaką namų saugumui daro ir galimybė vaizdą įrašinėti ir nakties metu. EufyCam 2 Pro kameros savyje turi integruotus sensorius, kurie automatiškai aktyvuoja vaizdo įrašymą bei akimirksniu perteikia informaciją kamerų naudotojams. Įprastai informacija yra perduodama išsiunčiant pranešimą į išmanųjį telefoną.

      EufyCam 2 Pro kameros savyje taip pat turi integruotus ir garsakalbius, kurių dėka galima balsu perduoti informaciją nuotoliniu būdu. Tuo tarpu integruota LED šviesa nuotoliniu būdu taip pat suteikia galimybę apšviesti filmuojamą erdvę. Žinoma, filmavimas yra įmanomas ir visiškoje tamsoje. Šio modelio kamerų baterija vienu įkrovimu gali veikti net iki 365 dienų. Tai reiškia, jog jas tenka krauti vos kartą per metus.

      • Vaizdo raiška
      • Bevielio prijungimo prie interneto galimybė
      • Baterijos veikimo trukmė
      • Atsparumas aplinkos veiksniams: IP67
      • Patogus valdymas programėle
      • Garso įrašymo galiybė
      • Naktinio matymo technologija (IR bei LED)

      EUFY
      EUFYCAM 2 PRO 3+1
      3 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      Pirkėjai, įsigiję šią prekį, taip pat pirko: