Sonus Faber SONETTO I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO I Lentyninė kolonėlė

      Sonus Faber SONETTO I Lentyninė kolonėlė

      1 698,00 € Kaina už porą

      849,00 € Vieneto kaina

      su PVM
      Spalva :

      Sonus Faber SONETTO I Lentyninė garso kolonėlė

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      ITALŲ TRADICINĖ KULTŪRA "Sonus Faber" visada semdavosi įkvėpimo iš aukščiausios Italijos kultūros. Šį kartą naująją "Sonetto" kolekciją patikėjome reprezentuoti mūsų literatūros istorijai. Sonetas (Sonetto) yra seniausia italų poetinė struktūra. Iš pradžių jis reiškė ,,Garsas, melodija" ir tradiciškai buvo naudojamas muzikos pasirodymams palydėti. Pirmasis žingsnis į "Sonus faber" pasaulį atneša Literatūros istorijos pagrindų Italijoje ir visame pasaulyje vardą.

      Išskirtinį garso efektą, kuris yra prekės ženklo ikona, sudaro keli svarbūs elementai. Pradėdami nuo paties viršaus, čia galime kalbėti apie aukštų dažnių garsiakalbio veikimą. Medžiaga, iš kurios sukurtas kupolas, yra itin plonas šilkas. Siekiant praturtinti jo galimybes, buvo nuspręsta ją sujungti su patentuota "DAD" (Damped Apex Dome) technologija, t. y. vietiniu kupolo viršaus slopinimu, kad būtų pašalinti garsą iškraipantys priešfaziniai judesiai.

      Anksčiau šios technologijos buvo siūlomos aukščiausiose prekės ženklo serijose, kurių kainos riba buvo gerokai aukštesnė. Vidutinio dažnio garsiakalbiai pagaminti iš natūralios medžiagos su specialiai išdžiovinto popieriaus mišinio diafragma. Kalbant apie žemus dažnius, "wooferis" pagamintas iš aliuminio lydinio - tai suteikia garsiakalbiui nepaprastai dinamišką skambesį, kartu išsaugant neįtikėtiną žemų dažnių gylį ir švelnumą. Vidutinio dažnio ir žemų dažnių garsiakalbiai nuo pat pradžių buvo kuriami tik šiai serijai "Sonus Faber" laboratorijose.

      Kitas labai svarbus elementas yra kolonėlės korpuso konstrukcija. Čia pateikiama mums gerai pažįstama forma, galima sakyti, kad tai savotiškas "Sonus Faber" prekės ženklas. Tiksliau, kalbame apie liutnios formą. Šis sprendimas užtikrina nepaprastą atkuriamo garso kontrolę ir sumažina nepageidaujamus iškraipymo efektus.

      Taip pat verta paminėti tinkamai išdėstytą žemųjų dažnių refleksą, kuris yra kolonėlės pagrinde ir nukreiptas žemyn. Tai suteikia nuostabią klausymosi patirtį, kai žemi tonai "ištirpsta" grindyse. Be to, tai suteikia daugiau galimybių garsiakalbį išdėstyti. Ją galima statyti labai arti sienos nebijant žemų dažnių "dundėjimo".

      Be to, specialiai šioms kolonėlėms buvo sukurti specialūs stovai, pagaminti iš aliuminio lydinio. Visa tai daroma siekiant užtikrinti kuo didesnį stovo standumą. Tokia konstrukcija apsaugo nuo bet kokios vibracijos, todėl išgaunamas aiškus, neiškraipytas garsas.

      Dėklo viršų puošia rankomis siuvinėtas, labai malonus liesti odinis viršus su įspaustu įmonės logotipu. Šis viršus paveldėtas iš "Olympica" serijos. Šios serijos apdaila kupina elegancijos ir klasės, todėl ji nustoja būti tik garsiakalbis ir tampa kruopščiai apgalvotu meno kūriniu.

      Kadangi kolonėlė taip pat yra neatskiriama mūsų interjero dizaino dalis, siūlomi keli spalviniai variantai: "BALTA MATINĖ", "FORTEPIJONO JUODA", "RIEŠUTMEDŽIO". Kambario erdvė, kurioje garsiakalbiai turėtų atskleisti visą savo potencialą, yra: 20 m2 - 30 m2.

      • 2 juostų lentyninė kolonėlė. Ventiliuojamos dėžės konstrukcija
      • 29 mm didelės skiriamosios gebos DAD aukštų dažnių garsiakalbis. DKM kupolinė diafragma. Viskoelastinė pertvaros izoliacija. "Sonus faber" dizainas
      • 150 mm vidutinio dažnio garsiakalbis. Itin laisvo suspaudimo krepšelis, "Sonus faber" dizainas. Speciali nestandartinė diafragma, pagaminta iš realiu laiku ore džiovinto, nesuspausto tradicinės celiuliozės masės ir kitų natūralių pluoštų mišinio, sukurto pagal natūraliausią garsą. Itin geros dinaminės savybės ir didelis tiesiškumas. "Sonus faber" dizainas.
      • Krosoveris antirezonansinė konstrukcija, optimizuotas amplitudės / fazės atsakas, užtikrinantis optimalų erdvinį-laikinį veikimą. "Paracross" topologija.
      • Krosoverio dažnis: 2 500 Hz
      • Dažnių atkūrimo diapazonas 45 Hz - 25 000 Hz
      • Jautrumas 87 dB SPL (2,83 V/1 m)
      • Nominali varža 4 omai
      • Rekomenduojama stiprintuvo galia 30 W -150 W

      SONUS FABER
      SONETTO I WHITE

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      8056684712038
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: