Sonus Faber SONETTO II Lentyninė garso kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO II Lentyninė garso kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO II Lentyninė garso kolonėlė
      Sonus Faber SONETTO II Lentyninė garso kolonėlė

      Sonus Faber SONETTO II Lentyninė garso kolonėlė

      2 198,00 € Kaina už porą

      1 099,00 € Vieneto kaina

      su PVM
      Spalva :
      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Yra keletas svarbių elementų, padedančių pasiekti tokį nepaprastą garso efektą, kuris yra šio prekės ženklo ikona.

       Pradėdami nuo paties viršaus, galime kalbėti apie aukštų dažnių garsiakalbio veikimą. Medžiaga, iš kurios sukurtas kupolas, yra itin plonas šilkas. Siekiant praturtinti jo galimybes, buvo nuspręsta ją sujungti su patentuota "DAD" (Damped Apex Dome) technologija, t. y. vietiniu kupolo viršaus slopinimu, kad būtų pašalinti garsą iškraipantys priešfaziniai judesiai. Anksčiau šios technologijos buvo siūlomos aukščiausiose prekės ženklo serijose, kurių kainos riba buvo gerokai aukštesnė.

       Vidutinių dažnių garsiakalbiai pagaminti iš natūralios medžiagos su specialiai išdžiovinto popieriaus mišinio diafragma. Kalbant apie žemus dažnius, "wooferis" pagamintas iš aliuminio lydinio - tai suteikia garsiakalbiui nepaprastai dinamišką skambesį, kartu išsaugant neįtikėtiną žemų dažnių gylį ir švelnumą. Vidutinio dažnio ir žemų dažnių garsiakalbiai nuo pat pradžių buvo kuriami tik šiai serijai SONUS FABER laboratorijose.

      Kitas labai svarbus elementas yra kolonėlės korpuso dizainas.  Čia pateikiama mums gerai pažįstama forma, galima sakyti, kad tai savotiškas SONUS FABER prekės ženklas. Tiksliau, kalbame apie liutnios formą. Šis sprendimas užtikrina nepaprastą atkuriamo garso kontrolę ir sumažina nepageidaujamus iškraipymo efektus.

      Taip pat verta paminėti tinkamai išdėstytą žemųjų dažnių refleksą, kuris yra kolonėlės pagrinde ir nukreiptas žemyn. Tai suteikia nuostabią klausymosi patirtį, kai žemi tonai "ištirpsta" grindyse. Be to, tai suteikia daugiau galimybių kolonėlę išdėstyti. Ją galima statyti labai arti sienos nebijant žemų dažnių "dundėjimo". Be to, specialiai šioms kolonėlėms sukurti specialūs stovai iš aliuminio lydinio. Visa tai tam, kad būtų užtikrintas kuo didesnis stovo standumas. Tokia konstrukcija neleidžia atsirasti jokiai vibracijai, todėl garsas yra aiškus ir nespalvotas.

      Korpuso komponentus vainikuoja rankomis siuvinėtas, labai malonus liesti odinis viršus su įspaustu įmonės logotipu. Šis viršus buvo paveldėtas iš "Olympica" serijos. Šios serijos apdaila kupina elegancijos ir klasės, todėl ji nustoja būti tik kolonėlė ir tampa kruopščiai apgalvotu meno kūriniu. Kadangi kolonėlė taip pat yra neatskiriama mūsų interjero dizaino dalis, siūlomi keli spalviniai variantai: "BALTA MATINĖ", "FORTEPIJONO JUODA", "RIEŠUTMEDŽIO". Erdvė, kurioje jos puikiai pasiteisins, yra nuo 20 m2 iki 30 m2.

      Techninės savybės:

      • Aukštųjų dažnių garsiakalbis: aukštos raiškos DAD™ garsiakalbis.
      • DKM kupolinė diafragma, 29 mm.
      • Žemų dažnių garsiakalbis: pagal užsakymą pagaminta diafragma iš celiuliozės masės ir kitų natūralių pluoštų, 165 mm.
      • Kryžminis dažnis: 2650 Hz.
      • Dažnių diapazonas: 42 Hz - 25 000 Hz.
      • Jautrumas: 87 dB SPL (2,83 V/1 m).

      SONUS FABER
      SONETTO II WHITE

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      8056684712069
      Skaityti daugiau