Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė
      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė

      Sonus Faber LUMINA I Lentyninė kolonėlė

      898,00 € Kaina už porą

      449,00 € Vieneto kaina

      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      Sonus Faber Lumina I yra kompaktiškiausia aukštos klasės pasyvi kolonėlė savo kategorijoje: dėl šios savybės ją labai lengva pastatyti, todėl ji puikiai tinka mažesnėms erdvėms. Nepaisant kompaktiško dydžio, Lumina I gali pasiūlyti daugybę muzikinių įspūdžių.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      Garsas yra vienas pagrindinių elementų, lemiančių mūsų gyvenimo būdą. Muzika pakelia nuotaiką, stimuliuoja emocijas, įkvepia nostalgijos jausmą ir sukuria priklausymo atmosferą, kuri prasideda mūsų namuose.

      Muzika - tai universali kalba, galinti suaktyvinti kūno, proto, širdies ir sielos procesus. Tikrasis muzikos skambesys yra tai, ko mes visi nusipelnėme. "Lumina" lotyniškai reiškia ŠVIESĄ, taip pat energijos ir gyvybės šaltinį. "Sonus Faber" pavadinimą galima dar labiau suskirstyti, kad terminas taptų sudėtingesnis - tai savotiška santrumpa....

      "LU" - LUXURY SOUND EXPERIENCE

      Pirmosios dvi raidės reiškia prabangą - brangių akimirkų skonį, rafinuotų detalių atradimą ir tikrai svarbių dalykų supratimą. Šis elementas simbolizuoja mūsų įsipareigojimą suteikti prabangią "Sonus Faber" muzikos patirtį visuose namuose, laikantis mūsų ilgametės kruopštaus meistriškumo ir išskirtinių medžiagų naudojimo tradicijos.

      "MI" - MINIMALISTINIS DIZAINAS

      Antrosios dvi raidės reiškia minimalizmą. Minimalizmo principas tiesiogiai atspindi gaminio esmę, kuris buvo kruopščiai suprojektuotas pagal teoriją "mažiau yra daugiau". Naujojoje kolekcijoje panaudotos pagrindinės "Sonus faber" vertybės ir prekės ženklą apibūdinančios taurios medžiagos, tokios kaip natūrali daugiasluoksnė mediena ir oda, ir sujungtos su neįtikėtinomis eksploatacinėmis savybėmis paprastame, bet prabangiame dizaine.

      Paprastumas išlieka pagrindiniu kolekcijos tapatybės elementu, nes ją lengva įrengti, prieinama kaina ir puiki garso kokybė leidžia kiekvienam mėgautis tikra "Sonus Faber" patirtimi. Kolekcijai būdinga visiškai kvadratinė spintelė - "Sonus Faber" dizaineriai pasirinko tokį minimalistinį dizainą, norėdami pabrėžti naudojamų medžiagų kokybę. Kruopščiai išnagrinėtos proporcijos, kad būtų užtikrintas garso tikslumas ir kompaktiški rinkinio matmenys.

      Daugiasluoksnės medinės priekinės pertvaros konstrukcijos ir tikro medžio faneruotė gali būti ikoninių aukščiausios kokybės apdailos variantų, pavyzdžiui, riešutmedžio ir vengės, abu su matine apdaila ir klevo intarpais, o trečias variantas - fortepijono juodos spalvos. Visi kiti spintelės paviršiai rankomis aptraukti mūsų ikoniška juoda oda. Chromuoti žiedai aplink garsiakalbius išryškina jų formas ir proporcijas, suteikia ryškumo priekiniam skydeliui ir pabrėžia "Sonus Faber" skambesį. "Lumina" kolekcijos garsiakalbiai taip pat turi dvi nikeliuotų gnybtų poras, todėl juos galima jungti dvivamzde ir dvivamzde konfigūracijose. "Lumina" krosoveriai turi specialiai sukurtus aukštos kokybės "Sonus Faber" prekės ženklo kondensatorius.

      „NA” - NATŪRALUS GARSAS

      Paskutinės dvi raidės įkūnija natūralaus garso atkūrimą ir "Sonus Faber" koncepciją "Voice of Sonus Faber". "Lumina" kolekcijos elektroakustinis dizainas orientuotas į sprendimus, pritaikytus šiuolaikiniam gyvenimo būdui ir įvairioms klausymosi aplinkoms, tačiau nesumažinant našumo. "Lumina" puikiai tinka daugiakanalėms sistemoms ir daugialypės terpės sprendimams, nes puikiai aprėpia patalpą ir leidžia klausytojams mėgautis įspūdingais ir autentiškais įspūdžiais iš bet kurios patalpos vietos.

      Dėl pažangiausių technologijų "Lumina" garsiakalbiai yra itin universalūs ir puikiai skamba bet kur - net ir prie galinės sienos ar ant knygų lentynos. Naujosios "Lumina" kolekcijos grožis yra tas, kad juos galite pastatyti praktiškai bet kur ir vis tiek mėgautis kvapą gniaužiančiu garsu.

      Techninė specifikacija:

      • sistema: 2 krypčių kolonele. Ventiliuojama spintelė.
      • Aukštųjų dažnių garsiakalbis: 29 mm didelės skiriamosios gebos DAD™ garsiakalbis. Viskoelastinės pertvaros atskyrimas. "Sonus faber" dizainas
      • Žemų dažnių garsiakalbis: 120 mm diafragmos garsiakalbis. Mažo suspaudimo krepšelis, "Sonus Faber" dizainas. Speciali pagal užsakymą pagaminta diafragma iš tradicinės celiuliozės ir kitų natūralių pluoštų mišinio, sukurta siekiant užtikrinti kuo natūralesnį garsą. Itin dinamiškas veikimas ir didelis tiesiškumas
      • Krosoveris: optimizuotas amplitudės ir fazės atsako užtikrinimas, kad būtų užtikrintas optimalus erdvinis ir laikinis veikimas. Kryžminis dažnis: 2000 Hz
      • Dažnių diapazonas: 65 Hz -24 000 Hz
      • jautrumas: 84 dB SPL (2,83 V/1 m)
      • vardinė varža: 4 omai
      • siūloma stiprintuvo išėjimo galia: 30W - 100W
      • ilgalaikė didžiausia įėjimo įtampa (IEC-268-5): 15,5 V vidutinė kvadratinė vertė

      SONUS FABER
      LUMINA I WALNUT
      6 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      8056684713677
      Skaityti daugiau