Lentyninės kolonėlės

69 Prekių kiekis

Lentyninės kolonėlės

Aktyvūs filtrai

Bang & Olufsen BeoSound 2 (Gen 3) Aktyvi kolonėlėBang & Olufsen BeoSound 2 (Gen 3) Aktyvi kolonėlė
      Produktas yra centriniame sandėlyje, pristatymas 2- 3 darbo dienos. "BeoSound 2" yra galinga belaidė kolonėlė, kurios 360 laipsnių garsas užpildo...
      2 999,00 €Kaina
      Bang & Olufsen BeoSound 2 (Gen 3) Aktyvi kolonėlėBang & Olufsen BeoSound 2 (Gen 3) Aktyvi kolonėlė
          Produktas yra centriniame sandėlyje, pristatymas 2- 3 darbo dienos. "BeoSound 2" yra galinga belaidė kolonėlė, kurios 360 laipsnių garsas užpildo...
          2 999,00 €Kaina

          Lentyninės kolonėlės

          Ar jus domina lentynines kolonėlės su gerais žemais dažniais? Tuomet atsidūrėte tinkamoje vietoje! Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite aukštos kokybės garso įrangos, pasižyminčios puikiomis eksploatacinėmis savybėmis. Siūlome tik patikrintus prekių ženklus, kurie pripažįstami visame pasaulyje. Esame tikri, kad net išrankiausi žmonės liks patenkinti. Dinamiškas garsas be trūkumų - nepakartojamų emocijų šaltinis. Ar norėtumėte sužinoti daugiau? Nedvejodami susisiekite su mūsų darbuotojais, kurie suteiks jums visą reikiamą pagalbą.

          Platus įrangos pasirinkimas

          Norite įsigyti "Dolby Atmos" lentynines kolonėles? Svarstote, kokios aktyviosios kolonėlės geriausiai papildys jūsų namų stereosistemą? Būtinai apžiūrėkite mūsų įvairų asortimentą. Suprantame, kad kiekvienas klientas turi visiškai skirtingus reikalavimus ir lūkesčius. Todėl mūsų el. parduotuvės asortimentas nuolat plečiamas, o tai skatina jus reguliariai pas mus lankytis. Nerandate jums tinkamos įrangos? Praneškite mums!

          Puiki garso kokybė

          Trijų krypčių lentyninės kolonėlės garantuoja puikią garso kokybę, todėl jums nereikės nerimauti net dėl menkiausio netobulumo. Jos perkels jūsų klausymo ar žiūrėjimo patirtį į visiškai naują lygį! Jums nereikės nerimauti dėl erzinančių šnaresių, traškesių ar iškraipymų. Garsas išlieka natūralus, t. y. būtent toks, kokį jį numatė kūrėjas. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori mėgautis mėgstamų dainų detalėmis.

          Paprastas ir greitas įdiegimas

          Nelabai išmanote šiuolaikines technologijas? Ne bėda, nes siūlomus lentynines kolonėles paprasta ir nesudėtinga sumontuoti! Gamintojo vadove rasite visas reikiamas instrukcijas. Reikalingi priedai pridedami prie kiekvieno rinkinio. Verta paminėti, kad mūsų pasiūlyme taip pat rasite montavimo laidų, todėl suprojektuoti platų įrenginių tinklą nebus joks iššūkis.

          Intuityvi konfigūracija

          Norite pritaikyti savo kolonėles? Įrangos konfigūravimas yra visiškai intuityvus, tačiau efektyvus. Tai vertina tie, kurie nenori gaišti brangaus laiko ruošdami įrangą darbui. Verta paminėti, kad siūlomos lentynines kolonėlės palaiko įvairius garso šaltinius, todėl viskas priklauso nuo individualių pageidavimų. Tai gerokai padidina muzikos ar namų kino sistemos valdymo laisvę.

          Aukštos klasės dizainas

          Jei jums svarbiausia kokybė, tuomet prabangūs lentynines kolonėles Jums tikrai patiks. Aukštos klasės dizainai gaminami iš sertifikuotų medžiagų, atitinkančių įvairias griežtas normas ir standartus. Sudedamosios dalys pritaikytos intensyviam naudojimui, todėl jums nereikės nerimauti dėl ankstyvų gedimų ar gedimų. Tokia investicija atsiperka! Tvirti korpusai nėra jautrūs mechaniniams gedimams ar neigiamam aplinkos poveikiui.

          Efektyvus veikimas

          Žinomų prekės ženklų trijų krypčių lentyninės kolonėlės užtikrina efektyvų ir patikimą veikimą. Vargu ar galėtų būti geresnis pasirinkimas tiems, kurie ieško įrangos, sukurtos skiriant dėmesį detalėms. Dėl didesnės nei vidutinės galios siūlomi įrenginiai puikiai tinka ne tik kasdieniam poilsiui, bet ir verslo susitikimams, moksliniams susirinkimams ir renginiams. Galimybių yra daug, todėl viskas priklauso nuo asmeninio skonio.

          Gilūs žemieji dažniai

          Geri žemų dažnių garsiakalbiai turi aktyviąsias membranas, kurios atsakingos už nepageidaujamų virpesių pašalinimą. Labai žemo dažnio garsai neturi defektų, kurie galėtų trukdyti klausytis muzikos. Klausytojui nereikia nerimauti dėl aukšto rezonanso lygio, kuris gali sukelti būdingą traškėjimą. Siūlomus prietaisus sukūrė patyrę garso inžinieriai. Reikia pridurti, kad jie visapusiškai pasirengę dirbti su būsimomis technologijomis! Tai investicija daugeliui metų į priekį.

          Stilingas dizainas

          Mūsų asortimento lentyninės kolonėlės daro įspūdį iš pirmo žvilgsnio. Siūlome ir klasikinius, ir modernistinius modelius. Pagamintos itin preciziškai, jos atrodo itin skoningai, todėl niekas nepraeis pro jas abejingai. Ypatingą dėmesį reikėtų atkreipti į įmantrių formų prietaisus, kurie taps praktiška kambario puošybos forma. Juos verta eksponuoti! Stilingos garsiakalbių kolonėlės būna įvairių dydžių, formų, spalvų ar apdailos. Esame tikri, kad kiekvienas klientas ras sau tinkamą variantą.

          Pristatymas laiku

          Nenorite ilgai laukti įsigytos įrangos? Pasinaudokite mūsų pasiūlymu! Jūsų užsakytos lentyninės kolonėlės bus pristatytos jūsų adresu sutartą dieną. Tikra paspirtis tiems, kurie nori išvengti nepatogaus vėlavimo. Kruopščiai apsaugosime jūsų subtilią įrangą nuo galimų pažeidimų transportavimo metu. Visa tai tam, kad siuntinys atkeliautų nepažeistas.sau.