Polk Audio RESERVE R100 Lentyninė kolonėlė
      Polk Audio RESERVE R100 Lentyninė kolonėlė
      Polk Audio RESERVE R100 Lentyninė kolonėlė
      Polk Audio RESERVE R100 Lentyninė kolonėlė

      Polk Audio RESERVE R100 Lentyninė kolonėlė

      558,00 € Kaina už porą

      279,00 € Vieneto kaina

      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      26.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      Minimalistinio dizaino "Reserve" linija pasižymi santūria elegancija ir universaliu patrauklumu. R100 paveldėjo "Polk" pavyzdinę keitiklių matricą, todėl R100 skleidžia išskirtinį garsą, prilygstantį dvigubai brangesniems konkurentų garsiakalbiams.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Didelės raiškos "Pinnacle" žiedinio radiatoriaus aukštų dažnių garsiakalbis Daugiau nei 40 metų trunkanti aukštų dažnių garsiakalbių inovacijų, projektavimo ir prototipų kūrimo patirtis leido sukurti naują 1 colio didelės raiškos "Pinnacle" žiedinio radiatoriaus aukštų dažnių garsiakalbį, naudojamą "Polk" pavyzdinėje "Legend" serijoje. "Polk Audio" sukurtas garsiakalbis užtikrina itin aiškius ir ryškius aukštus dažnius be nepageidaujamų spalvų ar iškraipymų. Aukštųjų dažnių garsiakalbis "Pinnacle" turi tiksliai sureguliuotą bangolaidį, kuris smarkiai pagerina aukštųjų dažnių energijos sklaidą, užtikrindamas platų "saldųjį tašką", o kritiškai slopinama galinė kamera padeda įveikti bet kokius nepageidaujamus rezonansus. "Polk" sukūrė "Turbine" kūgį specialiai mūsų pavyzdiniams gaminiams, kad būtų užtikrintas natūralus vidutinių dažnių diapazono atkūrimas, kuriam žmogaus ausis yra ypač jautri. "Turbine" kūgis sujungia "Polk" patentuotą putplasčio šerdį ir suformuotą "Turbine" geometriją, kuri smarkiai padidina standumą ir slopinimą, tačiau nedidina masės. Išgirsite kiekvieną detalę ir pajusite sklandų, detalų vidutinių dažnių diapazoną bei lengvą žemų dažnių skambesį

      "Polk" naujai užpatentuotame "X-Port" yra "Eigentone" filtras (ETF), užtikrinantis neiškraipytus ir lengvus žemus dažnius. Jį sudaro uždarų vamzdžių absorbentų rinkinys, kuris specialiai sureguliuotas taip, kad pagautų ir pašalintų tradicinius garsiakalbių iškraipymus. X-Port užtikrina, kad aukštieji žemieji ir vidutiniai dažniai būtų laisvi nuo prievadų ir korpuso rezonansų ir garsas būtų sklandus, detalus. Jūsų garsas toks geras, koks geras yra jo šaltinis. Turėdama "Hi-Res Audio" sertifikatą, "Polk Reserve R100" užtikrina aiškų ir detalų aukščiausios klasės atsaką. Moteriškas vokalas skamba ypač sklandžiai ir be spalvos. "Pinnacle" aukštų dažnių garsiakalbis: Nauja žiedinio radiatoriaus aukštų dažnių garsiakalbio konstrukcija smarkiai pagerina sklaidą, o aukštieji dažniai yra aiškūs, ryškūs ir natūralūs Turbininis kūgis: 5,25 colio turbininis kūgis užtikrina sklandų ir neįtikėtinai detalų vidutinių dažnių diapazono vaizdavimą Polk patentuotas X-Port: uždaro vamzdžio sugėrikliai, kurie specialiai sureguliuoti taip, kad pagautų ir pašalintų tradicinius garsiakalbio iškraipymus

       Antidifrakcinės magnetinės grotelės: Magnetinės grotelės: Akustiškai inertiškos grotelės užtikrina švarią estetiką, neaukojant garso: Rekomenduojama naudoti 70 W ar didesnės galios stiprintuvą vienam kanalui, kad būtų pasiekta geriausia kokybė ir našumas: Tai idealiai tinka lengvam nustatymui ir užtikrina kuo tiesiogiškesnį, veiksmingesnį ir be nuostolių sujungimą "Hi-Res Audio" sertifikatas: Aukšto dažnio signalai, skirti šiuolaikiniams aukštos kokybės garso ir "Hi-Res Audio" formatams (pvz., DSD, FLAC, WAV, ALAC ir MQA).

      POLK AUDIO
      R100BR
      2024-04-26

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      0747192134068
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: