• Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD
      Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD Marantz MCR 612 Melody X Mini Stereo Sistema su CD

      Spalva
      x 2

      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė

      1. Šios prekės nėra sandėlyje.
      Spalva

      Komplektas

      Marantz Melody X (M-CR612) - tai gryno, rafinuoto muzikalumo įsikūnijimas. Šis elegantiškas, prie tinklo prijungtas CD imtuvas palaiko beveik neribotas interneto srautinio perdavimo paslaugas per "AirPlay 2", "Bluetooth" ir "HEOS Wi-Fi" jungtis. Prijunkite garsiakalbius prie "Melody X" naudodami keturis aukštos kokybės skaitmeninio garso stiprinimo kanalus ir mėgaukitės muzikaliausiu "Marantz" garsu. Turėdami dvi optines skaitmenines įvestis, galite prijungti televizorių ir užtikrinti geresnę pramogų kokybę. Muzikos šaltinių rinkinį papildo įmontuoti DAB+ ir FM imtuvai bei "TuneIn" internetinis radijas. Jei muzika jums labai svarbi, "Melody X" yra geriausia pramogų sistema, kokią tik galite pasirinkti.


      MELODY X

      TRUE HIFI NETWORK SYSTEM

      "Marantz Melody X" (M-CR612) - tai gryno, rafinuoto muzikalumo įsikūnijimas. Šis elegantiškas, prie tinklo prijungtas CD imtuvas palaiko beveik neribotas interneto srautinio perdavimo paslaugas per "AirPlay 2", "Bluetooth" ir "HEOS Wi-Fi" jungtis. Prijunkite garsiakalbius prie "Melody X" naudodami keturis aukštos kokybės skaitmeninio garso stiprinimo kanalus ir mėgaukitės muzikaliausiu "Marantz" garsu. Turėdami dvi optines skaitmenines įvestis, galite prijungti televizorių ir užtikrinti geresnę pramogų kokybę. Muzikos šaltinių rinkinį papildo įmontuoti DAB+ ir FM imtuvai bei "TuneIn" internetinis radijas. Jei muzika jums labai svarbi, "Melody X" yra geriausia pramogų sistema, kokią tik galite pasirinkti.

      ELEGANTIŠKAS

      Skaidrus garsas, aukščiausios klasės kokybė

      PAGRINDINIŲ BALSO VALDYMO ASISTENTŲ PALAIKYMAS

      Mėgaukitės intuityviu valdymu balsu ir visomis pirmaujančių balso asistentų galimybėmis. Valdykite savo MELODY X imtuvą balso komandomis naudodami Amazon Alexa*, Google Assistant * arba Apple Siri *. Prašykite, kad grotų mėgstama muzika, padidinkite garsą, pereikite prie kito kūrinio, perjunkite įvestis ir dar daugiau. Perjunkite balso asistentus arba pasirinkite vieną mėgstamiausią - viską galėsite valdyti. Galimos funkcijos priklauso nuo balso asistento.

      *) Valdymas balsu galimas pasirinktose šalyse ir kalbomis.

      Valdymas

      Garsumo valdymas per televizoriaus nuotolinio valdymo pultą

      Balso asistentai

      Amazon Alexa / Google Assistant

      Suderinamumas su "iPhone

      AirPlay 2

      Kolonėlių skaičius

      2 poros (nepriklausomas garsumo lygis)

      Išvesties galia

      60 W/6 Ohm

      Tuner

      DAB / DAB+ / FM (RDS)

      Multiroom

      HEOS

      Optinės įvesties

      2 (TV/kiti)

      GALINGAS IR UNIVERSALUS

      Įrengti keturi didelio našumo skaitmeninio garso stiprinimo kanalai. Galite lengvai sukonfigūruoti Melody X valdyti dvi garsiakalbių poras su nepriklausomu kiekvienos poros garsumo valdymu. Jį taip pat galite sukonfigūruoti taip, kad jis maitintų grindų garsiakalbius su dviem gnybtais.

      GERESNĖS KOKYBĖS GARSAS NEI GARSO JUOSTOJE

      Prijunkite televizorių arba kabelinės ir (arba) palydovinės televizijos priedėlį ir "Blu-ray" arba DVD grotuvą prie vieno iš dviejų skaitmeninių garso įėjimų ir Melody X automatiškai įsijungs, kad galėtumėte mėgautis visu savo mėgstamų filmų ir televizijos programų dinaminiu diapazonu.

      MUZIKALIAUSIAS GARSAS

      Melody X sistema, sukurta ir kruopščiai suderinta inžinierių komandos, kuri remiasi daugiau nei 65 metų patirtimi "Hi-Fi" pramonėje, užtikrina išskirtines garso charakteristikas jūsų garso įrašų kolekcijai. Nesvarbu, ar mėgstate skaitmeninę, ar analoginę muziką, mėgaukitės muzikaliausiu garsu iš bet kokio šaltinio.

      ELEGANTIŠKAS DIZAINAS, AUDIOFILŲ KLASĖS KONSTRUKCIJA.

      "Melody X" - tai kompaktiškas kompaktinių diskų imtuvas, kuriame dera rafinuota elegancija ir apgalvotas dizainas. Blizgios juodos arba klasikinės sidabro ir aukso spalvos Melody X stiprintuvas pasižymi gražia išvaizda, kuri papildo jo puikias eksploatacines savybes.

      NERIBOTAS MUZIKOS ŠALTINIŲ KIEKIS

      Galimybės nesibaigia CD atkūrimu ir FM / DAB+ radiju. Naudodami integruotą HEOS technologiją galite mėgautis mėgstama skaitmenine muzika, valdoma patogiausia programėle. Mėgaukitės muzika iš internetinių transliacijos paslaugų, tokių kaip "Spotify", "TuneIn" internetinis radijas, "Sound Cloud", "Tidal", "Napster", "Deezer" arba vietinių failų bibliotekų.

      ERGONOMIŠKAS NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      36 mėnesių
      WiFi
      Taip
      Bluetooth
      Taip
      AirPlay 2
      Taip
      Optinis įvestis
      1-2
      Kanalų skaičius
      2.1
      DAB/FM palaikymas
      Taip
      Multiroom sistema
      Taip
      USB lizdas
      Taip
      Analoginė įvestis
      1
      Žemųjų dažnių garsiakalbio išvestis
      Taip
      Analoginė išvestis
      1
      AUDIO formato palaikymas
      MP3
      AUDIO formato palaikymas
      WMA
      AUDIO formato palaikymas
      CD
      AUDIO formato palaikymas
      CD-R/RW
      AUDIO formato palaikymas
      AAC
      Radio AM/FM
      Taip

      Wilson CLASSIC Lentyninė kolonėlė


      Lentyninė kolonėlė

      Wilson Classic puikiai dera su šiuolaikinėmis tendencijomis, remdamasis geriausiais septintojo ir aštuntojo dešimtmečių akustiniais modeliais. Tai ne tik mada ir nostalgija, bet ir grįžimas prie išbandytų ir patikimų principų, t. y. tvirto, plačios sienelės korpuso tūrio, efektyvių, didelių garsiakalbių ir tradicinės kryžminio perjungimo konstrukcijos.

      Wilson Classic - tai klasikinės konstrukcijos 3 juostų garsiakalbis dideliame knygų lentynų garsiakalbio korpuse. Šioje konstrukcijoje didesnis korpuso plotis padeda padidinti vidutinių ir aukštų dažnių garsumą, todėl užtikrinamas geresnis toninis balansas.

      1 colio tekstilinio kupolo aukštų dažnių garsiakalbis yra ant didelės, specialiai tam skirtos priekinės plokštelės su firminiu prekės ženklo logotipu su stilizuota žalvarine raide "W". Vidutinio dažnio garsiakalbis yra 5½ colio (130 mm) su kevlaro diafragma ir tvirta, be rezonanso lieto aliuminio krepšelio konstrukcija. Žemų dažnių garsiakalbis yra didelis, pagal šiuolaikinius standartus, 8 colių (200 mm), taip pat pagamintas iš aliuminio su kevlaro kūgiu.

      Galinėje korpuso dalyje yra dvi tiksliai sureguliuoto skersmens ir gylio "Dual Bass Reflex" angos. Pagal šį sprendimą garsiakalbius reikia statyti taip, kad atstumas tarp galinės korpuso sienelės ir kambario sienos būtų ne mažesnis kaip 50 cm. Galiniame skydelyje taip pat galima montuoti paauksuotus, dvigubus varžtinius gnybtus su patogiomis didelėmis veržlėmis. Šis sprendimas leidžia naudoti dvivielį laidą.

      Spintelė pagaminta iš storos MDF plokštės ir padengta aukštos kokybės vinilo faneruote su skaidria tekstūra. Galima rinktis dviejų spalvų apdailą: tradicinę, juodą Juodasis uosis su juodojo ąžuolo medienos struktūra ir unikalaus charakterio Tabakas, puikiai imituojantis džiovintų tabako lapų spalvą ir struktūrą - tauri rudos spalvos su subtiliais dryželiais, pereinančiais į seno aukso spalvą. Speciali žalvario spalvos vardinė lentelė su "Wilson" logotipu galinio skydelio centre suteikia dizainui papildomo retro stiliaus akcento. Visą priekinę garsiakalbio dalį gaubia juodos, akustiniu požiūriu neutralios, magnetu tvirtinamos grotelės su malonia, minkšta tekstūra.

      Wilson Classic - tai duoklė garsiakalbių dizaino istorijai, tačiau su gerokai patobulintomis šiuolaikinių medžiagų ir technologijų galimybėmis. Žemieji dažniai yra gilūs ir gerai išdėstyti, o vidutiniai dažniai atviri ir aiškūs, be to, jie pasižymi didele dinamika, kad pagyvintų bet kokią dainą. Korpusas yra didesnis nei šiuolaikinių knygų lentynų garsiakalbių, todėl žemų dažnių atsakas sustiprinamas nepriverstiniu būdu, kurį įvertins vartotojai, siekiantys puikaus, laikui nepavaldaus garso, nepriklausomai nuo klausomos muzikos tipo.

      Wilson Classic sukūrėme specialų "Classic" stovą iš tvirtos MDF konstrukcijos, kuris neatremiamai primena praeitų dešimtmečių pramoninius metalinius stovus. Tai puikūs neatsiejami elementai, kurie ne tik suteikia audiofilinio stiliaus, bet ir padeda garsiakalbiams idealiai klausytis priešais juos sėdintiems klausytojams. Atskirai siūlomas "Classic" stovas yra universalios juodos spalvos. Paviršius padengtas tekstūrine fanera, primenančia plaktukinius dažus, todėl atrodo lyg būtų pagamintas iš plieno.

      Viena aišku, kad "Wilson Classic" yra dizainas, kurį sunku praleisti abejingai. Tai puikus kontrastas gyvenamojo kambario aplinkai, kurioje naudotojai nebijo rodyti įrangos, kuri yra jų akies obuolys ir muzikinių aistrų šaltinis.

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      60 mėnesių
      Skaityti daugiau