Pro-Ject AUTOMAT 1 automatinis plokštelių grotuvas
      Pro-Ject AUTOMAT 1 automatinis plokštelių grotuvas

      Pro-Ject AUTOMAT 1 automatinis plokštelių grotuvas

      399,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Paskutinė prekė

      Automatinis Patefonas Pro-Ject AUTOMAT 1

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      Pro-Jecta Naujos istorijos pradžia

      AUTOMATINĖ LINIJA

      A1 pristato visiškai naują liniją AUTOMAT. Nuo pat bendrovės įkūrimo 1991 m. visada turėjome vieną tikslą - suteikti HiFi Stereo muzikos džiaugsmą kuo didesniam skaičiui žmonių. Džiaugiamės galėdami išplėsti savo gaminių katalogą visiškai automatiniu patefonu pradedantiesiems ir suteikti naujų galimybių būsimiems pradedantiesiems ir vinilų entuziastams

      A1 gaminamas rankiniu būdu Vokietijoje, tradicinėje manufaktūroje, turinčioje didelę automatinių patefonų gamybos patirtį. Net 98 proc. atskirų komponentų yra gaminami Vokietijoje. Kartu su "Pro-Ject" technologijomis ir idėjomis nustatome naujus automatinių patefonų dizaino standartus. A1 - tai geriausias palydovas, leidžiantis patogiai mėgautis mėgstamiausiais viniliniais įrašais.

      A1 turi visiškai automatinį start/stop režimą, o įrašymo metu automatika yra visiškai išjungta ir atsieta. Paspaudus paleidimo mygtuką, įjungiama visiškai mechaninė automatika ir patefono svirtis automatiškai įvažiuoja į plokštelės kreipiamąjį griovelį. Kai įrašas paleidžiamas, automatizavimas visiškai išjungiamas ir neturi įtakos atkūrimo kokybei.

      Aliumininis ULM patefono svirtis

      A1 turi 8,3 colio itin lengvą aliumininį svirtį. Kartu su "Ortofon OM10" galvutę, kuri puikiai atitinka šį konstrukcijos principą, gausite itin greitą reakciją ir detalų pereinamųjų procesų bei mikrodinamikos perteikimą. Sekimo jėga ir apsauga nuo slydimo yra iš anksto sureguliuotos, todėl A1 galima prijungti ir naudoti per kelias sekundes. Dėl to jis idealiai tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems vinilo klausytojams, nes garso kokybę užtikrina visos A1 siūlomos audiofilinės funkcijos.

      Audiofilų funkcijos

      E jungtis

      Foninis stiprintuvas

      33/45 RPM

      Automatinė linija

      RCA kabelis

      Įmontuotas perjungiamas stiprintuvas

      Paruošta singlams ir LP plokštelėms

      Pagamintas Vokietijoje rankiniu būdu

      Kad užtikrintumėte nepriekaištingą jungtį su stiprintuvu, naudojame aukštos kokybės RCA kabelį. "Connect it E" yra pusiau subalansuotas kabelis, pasižymintis maža talpa ir puikiu ekranavimu.

      Jei savo dabartinėje "HiFi" sąrankoje neturite gramofono stiprintuvo, A1 įrenginyje įmontuotas jums bus naudingas. Jei norite naudoti kitą pradini stiprintuvą, galite jį lengvai išjungti.

      Nereikia keisti baro padėties. Mygtuko paspaudimu keiskite greitį ir klausykitės mėgstamų plokštelių bei singlų.

      A1 gaminamas rankiniu būdu Vokietijoje, o jo gamybai pasitelkiama dešimtmečius kaupta patirtis. Kartu su "Pro-Ject" technologija jis nustato naujus automatinio patefono dizaino standartus.

      Ortofon OM10

      Naujasis headshell

      Medinis pagrindas

      Plokštelių diskas

      Mažai žinomas faktas yra tas, kad OM serijos galvutes buvo sukurtos ir paveldėtos iš itin lengvų rankų konstrukcijų. Iš anksto sumontuotas ir sureguliuotas mūsų gamykloje, jis yra puikus jūsų A1 partneris.

      Galvutės korpusas pagamintas iš anglies pluoštu sustiprinto polimero, kuris yra labai stabilus ir standus, tačiau kartu labai lengvas. Kompozitinė medžiaga puikiai slopina vidinius rezonansus.

      Korpuse, kur tik įmanoma, išvengiama tuštumų, todėl lieka pakankamai vietos, kad būtų galima tiksliai išdėstyti visus A1 vidinius komponentus. Dėl didelės korpuso masės nepageidaujami rezonansai yra minimalūs.

      Viduje esantis slopinimo žiedas padidina masę ir sumažina rezonansą. Paskutiniame etape lėkštė pasukama ir preciziškai subalansuojama, kad būtų pasiektas minkštas kraštas ir kuo mažesnis "wow" ir "flutter" nuokrypis.

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      A1 BLACK OM10
      1 Vienetas

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      9120122291672
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: