Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema
      Dali KATCH ONE Namų kino sistema

      Dali KATCH ONE Namų kino sistema

      749,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      29.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      DALI KATCH ONE - tai naujausias garsaus Danijos gamintojo "Soundbar" televizoriui su "Bluetooth" belaidžiu ryšiu, HDMI ir optinėmis įvestimis. Tai puiki alternatyva namų kino sistemoms ar stereofoninei įrangai.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      DALI KATCH ONE sukurtas televizoriaus garsui pagerinti, taip pat bet kokio šaltinio muzikai pagerinti. Jis yra pakankamai geras pats savaime, kad būtų puikus sprendimas ieškantiems minimalistinio įrenginio savo namų garso sistemai. Nepriekaištinga garso kokybė liudija beveik keturiasdešimties metų DALI patirtį gaminant aukščiausios klasės Hi-Fi įrangą, daugiausia dėmesio skiriant natūraliausiai rinkoje skambančių garsiakalbių kūrimui, kurie atkuria muziką taip, kaip ją norėjo atkurti atlikėjas.

      Didėjant televizoriams, vis mažiau vietos lieka aukštos kokybės garso sistemoms. Žiūrovams, kuriems reikia, kad televizoriaus garsas būtų toks pat ryškus kaip ir vaizdas, DALI sukūrė KATCH ONE. Tai stilinga, išbaigta garso juosta, kuri pagerina televizoriaus žiūrėjimo patirtį.

      Minkšto kupolo aukštųjų dažnių garsiakalbiai užtikrina aiškų ir detalų garsą, o keturi dideli pasyvūs garsiakalbiai kartu su keturiais aktyviais žemųjų dažnių garsiakalbiais užtikrina galingus ir tikslius žemus dažnius.

      Elegantiško, kompaktiško dizaino DALI KATCH ONE turi 10 įmontuotų garsiakalbių, puikiai suderintų su galingu 4x 50 W stiprintuvu. Taip užtikrinama, kad filmų garso takeliai visada būtų išskirtinai dinamiški, dialogai - aiškūs ir ryškūs, o muzika - puikiai subalansuota, tiksliai taip, kaip norėjo kūrėjas.

      DALI KATCH ONE turi visas reikalingas įvestis, įskaitant HDMI, 2x optinę ir analoginę, taip pat "Bluetooth" (AAC ir aptX).

      Svarbi vizualinio dizaino dalis yra trys stilingi montavimo sprendimai, todėl KATCH ONE puikiai papildys bet kurios svetainės dizainą.

      Montavimas ant sienos su specialiais laikikliais

      KATCH ONE išvaizdą papildo odinis sieninis dirželis. Šis sprendimas elegantiškai paslepia nuo televizoriaus iki KATCH ONE einančius kabelius, todėl viskas išlieka tvarkinga, o puikios audinio priekinės dalies akustinės savybės užtikrina, kad nebus prarastos jokios garso detalės.

      Sieninis montavimas su sieniniais kištukais

      Jei vietos nedaug, idealus sprendimas - montuoti KATCH ONE naudojant garsiakalbio nugarėlėje esančias skyles ir pritvirtinti jį prie paviršiaus montavimo kaiščiais.

      KATCH ONE turi 5 skirtingas garso įvestis, todėl galėsite prijungti bet kokį garso įrenginį. Prie televizoriaus galima prisijungti keturiais būdais. Jau nekalbant apie plačias muzikos srautinio perdavimo įrenginių prijungimo galimybes. Be to, KATCH ONE turi automatinį signalo aptikimą visuose įėjimuose ir automatiškai įsijungia įjungus televizorių arba garso šaltinį.

      HDMI

      KATCH ONE HDMI (ARC) įvestis yra tik garso įvestis. HDMI jungtimi galima naudoti televizoriaus nuotolinio valdymo pultą garsumui reguliuoti, nutildymui ir maitinimo įjungimui / išjungimui.

      ANALOGINIS ĮVESTIS

      Per KATCH ONE stereofoninę mini jungtį galima atlikti analoginę jungtį su televizoriumi, telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar kompiuteriu.

      2 x OPTINIS ĮVESTIS

      Specialios TV įvesties automatinio įjungimo funkcija įjungiama per televizoriaus optinę išvestį. Taip užtikrinama, kad KATCH ONE bus įjungtas ir paruoštas, kai tik įjungiamas televizorius. Antroji optinė įvestis skirta naudoti su garso įrenginiais, tokiais kaip CD grotuvai ir garso transliatoriai. Ši įvestis leidžia automatiškai įjungti ir išjungti maitinimą pagal garso signalą.

      HDMI

      KATCH ONE palaiko "Bluetooth AAC" ir aptX funkcijas, todėl galite lengvai transliuoti muziką iš telefono, planšetinio kompiuterio ar net televizoriaus ir sukurti visiškai belaidį sprendimą.

      HDMI

      Žemų dažnių garsiakalbį prijungti labai paprasta. Visi žemieji dažniai per DSP siunčiami tiesiai į SUB Out. Dėl to KATCH ONE įmontuotas stiprintuvas leidžia klausytis muzikos ar žiūrėti televizorių dar garsiau!

      Garso juostą papildo du itin lengvi 21 mm minkšto kupolo aukštų dažnių garsiakalbiai, kurie iš tikrųjų pagyvina aukštesniuosius ir vidutinius dažnius. Kartu 6 aktyvūs ir 4 pasyvūs garsiakalbiai atkuria švarų, detalų ir vientisą garso signalą, retai sutinkamą garso juostų įrenginiuose.

      KATCH ONE turi 10 įmontuotų garsiakalbių, puikiai suderintų su galingu 4x 50 W stiprintuvu, todėl garso takeliai ir filmų dialogai visada bus itin dinamiški, aiškūs ir švarūs, o muzika puikiai subalansuota.

      Keturi dideli pasyvūs garsiakalbiai veikia kartu su keturiais aktyviais žemųjų dažnių garsiakalbiais, kad būtų užtikrintas stulbinantis žemų dažnių veikimas ir puiki filmų žiūrėjimo patirtis. Jei kambaryje reikia dar didesnio žemų dažnių našumo, prie KATCH ONE galima prijungti žemų dažnių garsiakalbį.

      TWEETER

      Lengvas 21 mm minkšto kupolo aukštų dažnių garsiakalbis yra itin kompaktiškas, tačiau išlaiko didelį diafragmos plotą, todėl pasiekia giliai į vidutinių dažnių diapazoną be jokio susilpnėjimo ar kritimo. Galingas neodimio magnetas užtikrina didelę aukštųjų dažnių garsiakalbio su minkštuoju kupolu galią ir didelį jautrumą, todėl užtikrinamas aukštų dažnių detalumas, tikslumas ir greitis.

      WOOFER

      Naudodami specialiai suprojektuotą korpusą - apverstą diafragmą - sukūrėme žemų dažnių garsiakalbį, kurio maksimali eksursija yra tokia pati, kaip ir tradicinio panašaus dydžio žemų dažnių garsiakalbio. Kiekvienas vidinio gylio milimetras virsta tikru žemųjų dažnių atkūrimu, todėl žemųjų dažnių garsiakalbis gali generuoti žemus dažnius su minimalia DSP pagalba.

      Išoriškai pasuktas kūgis pagamintas iš aliuminio su minkštu medžiaginiu dulkių dangteliu. Dėl standaus aliuminio kūgio žemų dažnių garsiakalbis gali kuo daugiau judėti, net ir vidutinių dažnių diapazone, o aliuminio ir audinio derinys sumažina paviršiaus rezonansus, todėl išlaikomas detalumas ir aiškumas.

      KATCH ONE korpusas ir priekinis skydelis yra pagaminti iš stiklo pluoštu sutvirtinto ABS mišinio. Ši medžiaga leidžia mums sukurti platformą garsiakalbiams, kuri optimizuoja oro srautą, išplečia stereofoninę sceną ir nukreipia garsą į klausytoją. Tai sudaro itin standžios konstrukcijos pagrindą, užtikrinantį, kad garsiakalbių judėjimas nesukeltų nepageidaujamų korpuso konstrukcijos rezonansų, kurie galėtų iškraipyti garso signalą.

      Visi galimi įvestys ir išvestys yra garso juostos gale, jungčių įlankoje, kurioje paslėpti kištukai ir užtikrinta lengva prieiga prie kabelių valdymo sistemos, esančios KATCH ONE galinės dalies viršuje. Priklausomai nuo pasirinkto išdėstymo būdo, prijungtus kabelius iš jungčių įlankos galima tiesti aukštyn arba žemyn.

      KATCH ONE gale esančiose fiksuotose grotelėse ir priekinėje pertvaroje yra įmontuoti oro srauto kreipikliai, kad būtų optimizuotas garso signalo sklidimas. Kadangi žemų dažnių garsiakalbiai išdėstyti tiek įrenginio priekyje, tiek gale, labai svarbu nukreipti ir optimizuoti oro srautą. Galiniai žemų dažnių garsiakalbiai suprojektuoti taip, kad integruotųsi su siena ir sustiprintų žemų dažnių veikimą, o sieną panaudotų stereofoninei scenai išplėsti. Taip pat ir priekiniai žemų dažnių garsiakalbiai išdėstyti ant priekinės sienelės, apsuptos bangų kreipiančiosios, kuri padeda valdyti ir padėti oro srautui optimizuoti sklaidą.

      Svarbiausios savybės:

      • Dažnių diapazonas (+/- 3dB) [Hz]: 46 - 25,000
      • Didžiausia stiprintuvo išvesties galia [RMS vatai]: 4 x 50
      • Stiprintuvo tipas: visiškai skaitmeniniai D klasės stiprintuvai
      • Įvestys: HDMI ARC, 2 x optinis (TosLink), 3,5 mm mini lizdas
      • Išvestys: SUB išvestis, USB įkrovimo išvestis (5V/1A) (muzika neatkuriama)
      • Belaidis ryšys: "Bluetooth™ 4.0 AAC ir Apt-X
      • Rekomenduojama vieta: ant sienos, lentynos / stalo
      • Komplekte: maitinimo laidas (2 m), nuotolinio valdymo pultas, sieninis laikiklis (odinis), medinės kojelės, trumpas pradžios vadovas

      DALI
      KATCHONE IRON BLACK
      2024-04-29

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      36 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5703120109749
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: