Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas
      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas

      Marantz PM-12 SE Integruotas Stiprintuvas

      3 499,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Paskutinė prekė

      Naujasis integruotasis stiprintuvas PM-12SE yra neabejotina priežastis audiofilų bendruomenei džiaugtis. "Marantz Special Edition" - tai priežastis švęsti meilę muzikai, glūdinčią giliai "Marantz" inžinierių sieloje. Garso meistrų meistriškumas ir meistriškumas perkeltas į šių nepaprastų AV komponentų, perteikiančių nepriekaištingai detalų garsą, atlikimą. PM-12SE stiprintuvo grandinė užtikrina švariausią signalo kelią, perduodama 100 W vienam kanalui į 8 Om garsiakalbius arba 200 W vienam kanalui esant 4 Om.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Išplėstinis garso reguliavimas

      Kruopštus ir rūpestingas derinimas jau seniai yra puikiai skambančių "Marantz" stiprintuvų paslaptis. Kurdama PM-12SE, "Marantz" inžinierių komanda panaudojo visą savo patirtį ir žinias tiek projektuodama stiprintuvą, tiek ilgai klausydamasi, kad galutinai suderintų garsą. Garso meistrų komanda iš Japonijos ir Europos nenustojo įtemptai dirbti tol, kol nebuvo visiškai tikri, kad pasiekė kokybės viršūnę, vertą "Marantz" vardo.

      Nė vienas komponentas nepalieka "Marantz" garso meistrų rankų tol, kol jis nepraeina griežtų bandymų. Tik patys geriausi, kruopščiai išbandyti ir tinkamai apdoroti gaminiai patenka į jūsų namus. "Marantz Special Edition" - tai "Marantz" būdas išreikšti "Marantz" garso meistrų ir inžinierių sieloje glūdinčią meilę muzikai, kuri pasireiškia šių ypatingų komponentų meistriškumu ir meniškumu.

      Marantz Musical Premium Phono EQ

      Pristatydama "Marantz Musical Premium Phono EQ" priekinį stiprintuvą, "Marantz" pakėlė savo nuolatinį įsipareigojimą atkurti vinilą į naujas aukštumas. PM-12SE stiprintuvo PM-12SE Phono EQ sekcija, sukurta siekiant užtikrinti optimalią garso kokybę supaprastinant signalo kelią - tai svarbu atsižvelgiant į subtilų Phono signalų pobūdį - ir dėl MC stiprintuvo Phono EQ sekcija gali būti naudojama tiek su MM, tiek su MC kasetėmis, kurių išėjimo galia yra nedidelė. Fonofono stiprintuve naudojamas dviejų pakopų stiprinimas, jungiant "Marantz" HDAM modulius su JFET (junction gate field effect transistoriai) įėjimo sekcijoje, kad būtų užtikrinta didelė įėjimo varža. Taip dar labiau supaprastinama konstrukcija be neigiamo grįžtamojo ryšio, pašalinant jungiamuosius kondensatorius, vėlgi sumažinant iškraipymus ir pagerinant signalo grynumą.

      Marantz HDAM Technologija

      "Marantz" sukūrė iš kruopščiai atrinktų komponentų sudarytas patentuotas spausdintines plokštes, vadinamas hiperdinaminio stiprintuvo moduliais (HDAM), kurios pakeičia konkurentų gaminiuose paprastai naudojamus lustinius stiprintuvus. Naudojant geriausius komponentus trumpiems, veidrodiniams dešiniojo ir kairiojo kanalų signalo kanalams sukurti, HDAM gerokai pranoksta įprastų integruotų operacinių stiprintuvų galimybes, kalbant apie rampos greitį ir triukšmo lygį.

      Rezultatas - daug dinamiškesnis, tikslesnis ir detalesnis garsas. Bėgant metams "Marantz" sukūrė įvairias HDAM modulių versijas, atitinkančias specifinius grotuvų ir stiprintuvų reikalavimus. PM-12SE naudojama naujausia aukštos kokybės SA3 versija. Kartu su optimizuotu grandinių išdėstymu ir kruopščiai parinktais komponentais PM-12SE užtikrina išskirtinį našumą ir garso kokybę.

      Aukštos kokybės garsumo valdymas

      Naujai sukurtame elektriniame garsumo valdiklyje naudojamos naujausios garsumo valdymo grandinės, kad būtų pasiektas geresnis kanalų atskyrimas, dinaminis diapazonas ir sumažintas iškraipymas, tačiau išliktų analoginio garsumo valdymo pojūtis. Stiprintuve naudojamas naujas "Marantz" sukurtas elektrinis garsumo valdymas, užtikrinantis didelį tiesiškumą ir geriausią klasėje kanalų atskyrimą.

      Current Feedback

      Srovės grįžtamojo ryšio stiprinimas yra gerai žinoma "Marantz" patentuota grandinės kūrimo technologija, tiksliai pritaikyta didelės skiriamosios gebos "Super Audio" muzikos plačiajuosčio dažnių juostos pločio ir didelės spartos atkūrimo reikalavimams tenkinti. Varža Current Feedback ryšio taške yra ribota, todėl fazės poslinkis yra labai mažas.

      "Marantz" stiprintuvai su srovės grįžtamojo ryšio topologija sumažina fazės kompensavimo poreikį, nes sumažina neigiamą grįžtamąjį ryšį (NFB). Taip supaprastinamas signalo kelias ir užtikrinamas didelis dažnių juostos plotis, puikus pereinamasis atsakas ir idealus garso aiškumas visoje dažnių juostoje. Priešingai nei Voltage Feedback topologija, dėl srovės grįžtamojo ryšio galios stiprintuvas taip pat tampa nejautrus reiklioms garsiakalbių apkrovoms.

      Galingas stiprintuvas

      Remiantis PM-10 konstrukcijos elementais, PM-12SE sukurtas taip, kad būtų galima pasinaudoti esamais patobulinimais, išlaikyti kuo švaresnį garsą ir palaikyti reikiamą galią, reikalingą reikliausiems garsiakalbiams valdyti. PM-12SE stiprintuvo išvesties sekcija užtikrina didelę išėjimo galią - 2x100 W į 8 omų apkrovą, o su 2x200 W išvestimi į 4 omų apkrovą gali lengvai dirbti su didelės varžos garsiakalbiais. Stiprintuvo modulis jungiamas tiesiogiai prie PM-12SE galinio skydelio spausdintinės plokštės, kad būtų išlaikytas signalo grynumas ir atkuriamo garso stabilumas.

      Grynai analoginis dizainas

      Grynai analoginė PM-12SE stiprintuvo konstrukcija prisideda prie triukšmo mažinimo ir švarios konstrukcijos struktūros: daugelyje konkuruojančių konstrukcijų dabar naudojama skaitmeninė analoginė konversija arba skaitmeninis stiprinimo ir garsumo reguliavimas, tačiau "Marantz" išlaiko kuo švaresnį ir paprastesnį signalą dėl savo pripažintos visiškai analoginės konstrukcijos.

      DAC įrenginys stiprintuve gali atrodyti patogus, tačiau skaitmeninės grandinės iš esmės kelia triukšmą (elektrine prasme) ir gali trukdyti jautriems analoginiams signalams, perduodamiems per stiprintuvą. Todėl "Marantz" nusprendė sukurti "Premium" serijos stiprintuvus be skaitmeninio-analoginio konvertavimo, kad jie būtų kuo švaresni ir paprastesni. Taip pat yra galios stiprintuvo įvestis, perduodanti signalą tiesiai iš įvesties sekcijos į galios sekciją, todėl įrenginys veikia kaip klasikinis grynosios galios stiprintuvas.

      Kruopščiai atrinkti komponentai

      "Marantz" turi neabejotiną reputaciją, nes savo aukščiausios kokybės gaminiams parenka geriausius įmanomus komponentus. "Marantz" alternatyva integruotųjų stiprintuvų grandinėms - HDAM - yra miniatiūrinis stiprintuvo modulis, pagamintas tik iš kruopščiai atrinktų komponentų. "Marantz" inžinieriai sukūrė ir optimizavo HDAM modulius, atlikdami intensyvų klausymą specialiose "Marantz" gamyklose Europoje ir Japonijoje.

      Pažangus, kruopštus ir atidus derinimas jau seniai yra puikiai skambančių "Marantz" stiprintuvų paslaptis. Kūrimo etape kiekvieną detalę kruopščiai atrenka, išbando ir patikrina "Marantz" garso inžinieriai, kad būtų užtikrinta puiki garso kokybė kaskart klausantis mėgstamos muzikos.

      Platus analoginių įvesčių ir išvesčių asortimentas

      Be analoginių "Phono" ir CD įėjimų, PM-12SE stiprintuvas turi du linijinius įėjimus ir dvi poros magnetofono įvesties ir išvesties lizdų, kad būtų galima prijungti kelis šaltinius ir magnetofonus. Naudokite PM-12SE kaip atskirą stereofoninį galios stiprintuvą arba kaip galios stiprintuvą per tiesioginę galios stiprintuvo įvestį. Pavyzdžiui, naudokite priekinius AV komponentų priešprovinktuvo išėjimus ir prijunkite juos prie PM-12SE galios stiprintuvo.

      Pagrindinės savybės

      • Sukurta ir kruopščiai suderinta inžinierių ir akustikų komandos, remiantis daugiau nei 65 metų "Marantz" stiprintuvų projektavimo patirtimi.
      • "Marantz" didelės skiriamosios gebos išankstinio stiprintuvo sekcija su patentuota HDAM technologija
      • Impulsinio stiprintuvo konstrukcija, sukurta iš pavyzdinio PM-10 stiprintuvo
      • Didelė išėjimo galia: 100 W + 100 W (į 8 omus), 200 W + 200 W (į 4 omus)
      • Dviejų pakopų konstrukcija, užtikrinanti signalo grynumą, su atskirais išankstinio stiprintuvo ir galios stiprintuvo sekcijų maitinimo šaltiniais, skirtais trikdžiams sumažinti
      • Toroidinis transformatorius, skirtas išankstiniam stiprintuvui, kad garsas būtų aiškus ir galingas
      • Dabartinė "Feedbak" topologija su naujai sukurtomis plačiajuostėmis grandinėmis
      • HDAM® SA3 moduliai, užtikrinantys švarų signalą ir optimalią dinamiką
      • Phono MM/MC įvestis su nauja "Marantz Musical Premium Phono EQ" grandine
      • Storos, nikeliuotos varinės nepriklausomos CD ir "Phono" įvesties jungtys ir "Marantz" patentuoti aukštos kokybės variniai garsiakalbių gnybtai
      • Linijinis garsumo valdymas su nauja elektrinio valdymo sistema
      • Aukštos kokybės konstrukcija su dvisluoksniu korpusu ir tvirtu aliuminio priekiniu skydeliu
      • Grynasis režimas, skirtas nenaudojamoms grandinėms išjungti, kad garsas būtų geriausios kokybės
      • Aukštos kokybės, kruopščiai atrinkti garso komponentai: mažų nuostolių Schottky diodai, mažo triukšmo tranzistoriai, aukštos kokybės rezistoriai, naujai sukurti elektrolitiniai kondensatoriai, aukščiausios kokybės plėveliniai kondensatoriai ir žėručio kondensatoriai.

      MARANTZ
      PM12SEN1B
      1 Vienetas

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      36 mėnesių
      PHONO įvestis
      Taip
      Kanalų skaičius
      2.0
      Analoginė įvestis
      6
      Išvesties galia (RMS 4Ω)
      200 W
      Išvesties galia (RMS 8Ω)
      100 W
      Analoginė išvestis
      2

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      4951035072141
      Nauja
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: