• Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas
      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas

      Spalva
      x 2

      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė
      Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė Wilson CLASSIC Lentyninė garso kolonėlė

      1. Šios prekės nėra sandėlyje.
      Spalva

      Komplektas

      Denon PMA-900HNE Integruotas stereo stiprintuvas


      DENON PMA-900HNE

      Denon PMA-900HNE Integruotas tinklo stereo stiprintuvas su HEOS@

      Srautinio perdavimo stiprintuvas su analogine ir skaitmenine jungtimi

      Naudokite savo balsą ir transliuokite mėgstamas muzikos paslaugas per Alexa į savo Denon produktą su įtaisytuoju HEOS®. Paprašykite Alexa leisti muziką iš Spotify, Amazon Music HD, TIDAL ir kt. Padidinkite arba sumažinkite garsumą, pristabdykite, nutildykite ir paleiskite kitą dainą – visa tai savo balsu. Norėdami pradėti transliaciją naudodami Alexa balso komandas, atidarykite „Alexa“ programą ir pasirinkite „Įgūdžiai“. Pridėkite HEOS Home Entertainment, kad įjungtumėte. Tada eikite į „Smart Home“ „Alexa“ programos meniu ir pasirinkite „Įrenginiai ir atradimas“ arba pasakykite „Alexa, discover my devices.

      Pažangus High Current didelės srovės 85 W integruotas stiprintuvas

      Pažangus didelės srovės Hi-Fi tinklo stiprintuvas su 85 W vienam kanalui, kad galėtumėte mėgautis Denon Hi-Fi garsu, sklandžiai integruotu su naujausia srautinio perdavimo technologija

      Bluetooth i AirPlay 2

      HEOS® Integruota belaidė kelių kambarių muzikos srautinio perdavimo technologija leidžia klausytis įvairių muzikos paslaugų iš interneto

      Bendradarbiavimas su kitais komponentais

      Įkurta 1910 m., Denon turi gilų „pirmųjų“ garso technologijų paveldą – nuo ​​pirmojo Japonijos garso elektronikos gamintojo iki pirmųjų pasaulyje komercinių kompaktinių diskų gamybos. Ši kryptinga investicija į garso tyrimus ir plėtrą užtikrina, kad kiekvieną kartą klausydamiesi gausite naujausias technologijas ir aukščiausią kokybę.

      Pažangi didelės srovės viena grandinė push-pull

      "Push-Pull": platus dažnių juostos plotis leidžia užfiksuoti viską - nuo gilių žemų dažnių iki detalių aukštų dažnių. AHC konstrukcija užtikrina suderinamumą su įvairiais garsiakalbių tipais ir varžomis. Vibracijai atspari konstrukcija su tiesioginio mechaninio įžeminimo konstrukcija: klausykitės muzikos su nepriekaištingomis detalėmis ir kokybe, kuriai neturi įtakos klausymosi aplinka.

      Hi-Res garsas

      Galimybė iššifruoti didelės raiškos garso ALAC, FLAC ir WAV neprarandančius failus iki 24 bitų/192 kHz, taip pat DSD 2,8MHz ir 5,6MHz takelius (SACD audiofilų formatas) leidžia mėgautis kiekviena nata lygiai taip pat kaip atlikėjas skirta.

      Techninės specifikacijos:

      • Pažangus didelės srovės Hi-Fi tinklo stiprintuvas su 85 W vienam kanalui, kad galėtumėte mėgautis Denon Hi-Fi garsu, sklandžiai integruotu su naujausia srautinio perdavimo technologija
      • Profesionali garso inžinerija su kruopščiai atrinktomis Hi-Fi dalimis ir specialia grandine su trumpais, tiesiais keliais tarp maitinimo šaltinio, signalo ir stiprinimo, kad būtų užtikrinta aukščiausios kokybės garso patirtis.
      • Denon Advanced High Current Hi-Fi stiprintuvas turi atskirą 85 W stiprinimą su pažangia didelės srovės galimybe, leidžiančia visiškai valdyti prijungtus garsiakalbius.
      • Integruota fono įvestis ir MM/MC ekvalaizeris, kad galėtumėte tiesiogiai prijungti patefoną ir mėgautis vinilo pasauliu iš bet kurios kasetės (MM arba MC)
      • HEOS® Integruota belaidė kelių kambarių muzikos srautinio perdavimo technologija leidžia klausytis įvairių muzikos paslaugų iš interneto
      • Palaiko „Spotify“, „Amazon Music“, „TuneIn“, „Deezer“ ir dar daugiau, kad galėtumėte belaidžiu būdu transliuoti ir mėgautis populiariausiomis muzikos paslaugomis
      • Skaitmeninis „TuneIn“ interneto radijas, kad galėtumėte mėgautis visu pasaulinių radijo stočių pralaidumu
      • Hi-Res garso sertifikatas, tinklas ir USB leidžia be tarpų atkurti didelės raiškos garsą, įskaitant 192 kHz/24 bitų FLAC, WAV, ALAC ir DSD 2,8/5,6 MHz
      • „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „Apple Siri“ balso valdymas leidžia balsu valdyti PMA-900HNE ir interneto muzikos paslaugas be rankų.
      • Aukščiausios kokybės DAC, kad išgirstumėte smulkias muzikos detales ir nepraleistumėte ritmo

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Wilson CLASSIC Lentyninė kolonėlė


      Lentyninė kolonėlė

      Wilson Classic puikiai dera su šiuolaikinėmis tendencijomis, remdamasis geriausiais septintojo ir aštuntojo dešimtmečių akustiniais modeliais. Tai ne tik mada ir nostalgija, bet ir grįžimas prie išbandytų ir patikimų principų, t. y. tvirto, plačios sienelės korpuso tūrio, efektyvių, didelių garsiakalbių ir tradicinės kryžminio perjungimo konstrukcijos.

      Wilson Classic - tai klasikinės konstrukcijos 3 juostų garsiakalbis dideliame knygų lentynų garsiakalbio korpuse. Šioje konstrukcijoje didesnis korpuso plotis padeda padidinti vidutinių ir aukštų dažnių garsumą, todėl užtikrinamas geresnis toninis balansas.

      1 colio tekstilinio kupolo aukštų dažnių garsiakalbis yra ant didelės, specialiai tam skirtos priekinės plokštelės su firminiu prekės ženklo logotipu su stilizuota žalvarine raide "W". Vidutinio dažnio garsiakalbis yra 5½ colio (130 mm) su kevlaro diafragma ir tvirta, be rezonanso lieto aliuminio krepšelio konstrukcija. Žemų dažnių garsiakalbis yra didelis, pagal šiuolaikinius standartus, 8 colių (200 mm), taip pat pagamintas iš aliuminio su kevlaro kūgiu.

      Galinėje korpuso dalyje yra dvi tiksliai sureguliuoto skersmens ir gylio "Dual Bass Reflex" angos. Pagal šį sprendimą garsiakalbius reikia statyti taip, kad atstumas tarp galinės korpuso sienelės ir kambario sienos būtų ne mažesnis kaip 50 cm. Galiniame skydelyje taip pat galima montuoti paauksuotus, dvigubus varžtinius gnybtus su patogiomis didelėmis veržlėmis. Šis sprendimas leidžia naudoti dvivielį laidą.

      Spintelė pagaminta iš storos MDF plokštės ir padengta aukštos kokybės vinilo faneruote su skaidria tekstūra. Galima rinktis dviejų spalvų apdailą: tradicinę, juodą Juodasis uosis su juodojo ąžuolo medienos struktūra ir unikalaus charakterio Tabakas, puikiai imituojantis džiovintų tabako lapų spalvą ir struktūrą - tauri rudos spalvos su subtiliais dryželiais, pereinančiais į seno aukso spalvą. Speciali žalvario spalvos vardinė lentelė su "Wilson" logotipu galinio skydelio centre suteikia dizainui papildomo retro stiliaus akcento. Visą priekinę garsiakalbio dalį gaubia juodos, akustiniu požiūriu neutralios, magnetu tvirtinamos grotelės su malonia, minkšta tekstūra.

      Wilson Classic - tai duoklė garsiakalbių dizaino istorijai, tačiau su gerokai patobulintomis šiuolaikinių medžiagų ir technologijų galimybėmis. Žemieji dažniai yra gilūs ir gerai išdėstyti, o vidutiniai dažniai atviri ir aiškūs, be to, jie pasižymi didele dinamika, kad pagyvintų bet kokią dainą. Korpusas yra didesnis nei šiuolaikinių knygų lentynų garsiakalbių, todėl žemų dažnių atsakas sustiprinamas nepriverstiniu būdu, kurį įvertins vartotojai, siekiantys puikaus, laikui nepavaldaus garso, nepriklausomai nuo klausomos muzikos tipo.

      Wilson Classic sukūrėme specialų "Classic" stovą iš tvirtos MDF konstrukcijos, kuris neatremiamai primena praeitų dešimtmečių pramoninius metalinius stovus. Tai puikūs neatsiejami elementai, kurie ne tik suteikia audiofilinio stiliaus, bet ir padeda garsiakalbiams idealiai klausytis priešais juos sėdintiems klausytojams. Atskirai siūlomas "Classic" stovas yra universalios juodos spalvos. Paviršius padengtas tekstūrine fanera, primenančia plaktukinius dažus, todėl atrodo lyg būtų pagamintas iš plieno.

      Viena aišku, kad "Wilson Classic" yra dizainas, kurį sunku praleisti abejingai. Tai puikus kontrastas gyvenamojo kambario aplinkai, kurioje naudotojai nebijo rodyti įrangos, kuri yra jų akies obuolys ir muzikinių aistrų šaltinis.

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      60 mėnesių

      Wilson CLASSIC STAND


      Kolonėlės stovas Wilson Classic sukūrėme specialų "Classic" stovą iš tvirtos MDF konstrukcijos, kuris neatremiamai primena praeitų dešimtmečių pramoninius metalinius stovus. Tai puikūs neatsiejami elementai, kurie ne tik suteikia audiofilinio stiliaus, bet ir padeda garsiakalbiams idealiai klausytis priešais juos sėdintiems klausytojams. Atskirai siūlomas "Classic" stovas yra universalios juodos spalvos. Paviršius padengtas tekstūrine fanera, primenančia plaktukinius dažus, todėl atrodo lyg būtų pagamintas iš plieno.

      "Classic" stovai yra universalios juodos spalvos, kad derėtų prie abiejų spalvų "Wilson Classic" kolonėlių versijų. Stendų paviršius padengtas smulkiagrūdį plaktuką primenančia struktūrine fanera, kuri suteikia jiems apgaulingą plieno profilių išvaizdą, o visai konstrukcijai suteikia vizualinio svorio. Ant stovų pritvirtinti dideli žalvario spalvos aliumininiai kūginiai smaigaliai, kurių dydis sąmoningai padidintas, kad taptų šio dizaino akcentu. Į smaigus įmontuotas tvirtinimo varžtas. Taip pat naudotojas gali rinktis silikonines kojeles, jei to reikalauja patalpos paviršius. Be abejo, šie specialūs stovai sėkmingai dera su "Wilson Classic" kolonėlėmis, suteikdami retro atspalvį gyvenamajam kambariui, kuriame vartotojai nebijo demonstruoti įrangos, kuri yra jų akies obuolys ir jų muzikinių aistrų puoselėjimo šaltinis. Komplekte yra: 4 vnt. metalinių smaigalių, 4 vnt. metalinių padėkliukų, 4 vnt. silikoninių kojelių

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Skaityti daugiau