Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė
      Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė
      Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė
      Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė
      Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė

      Focal SUB AIR Aktyvi žemų dažnių kolonėlė

      599,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      FOCAL SUB AIR yra aktyvi žemų dažnių kolonėlė, kuri puikiai tinka bet kokiai namų kino sistemai. Dėl didelio funkcionalumo, laidinio ir belaidžio ryšio ir itin ergonomiškos formos jos galės naudoti bet kuris naudotojas.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Legendinis prancūzų gamintojas šią žemų dažnių kolonėlę skyrė FOCAL DIMENSION garso juostai. Su šiuo išskirtiniu įrenginiu SUB AIR demonstruoja geriausias savo savybes, puikiai suderina ir sukuria erdvinį garsą visame dažnių diapazone. Prie šio įrenginio pridedamas imtuvas, kad garsą galėtume siųsti radijo ryšiu - tai patogus ir itin veiksmingas sprendimas. Tačiau SUB AIR taip pat yra universalus sprendimas - jį galite prijungti prie bet kurio namų kino imtuvo su standartine žemų dažnių garsiakalbio išvestimi. SUB AIR yra neįprastos formos įrenginys; gamintojui pavyko pasiekti, kad didelis žemų dažnių kolonėlė (21 cm) būtų patalpinta į aukštą ir plokščią korpusą, todėl žemų dažnių kolonėlė tilptų praktiškai bet kur. Nors šis gaminys nukrypsta nuo įprasto žemų dažnių kolonėlių dizaino, ši Prancūzijos bendrovė žino, kaip sukurti unikalų ir išskirtinį gaminį, kaip niekas kitas. T oks yra ir SUB AIR dizainas - jis modernus, bet elegantiškas. Dėl blizgaus "pianino" spalvos dažymo, ant kurio aiškiai išsiskiria kolonėlės grotelės, žemų dažnių kolonėlė bet kurioje patalpoje atrodys stilingai ir moderniai.

      "SUB AIR" taip pat puikiai tiks tiems, kurie nori sumažinti garso įrenginių dydį ir skaičių namuose. Dėl belaidžio ryšio ir ergonomiškos korpuso formos įrenginį galima lengvai paslėpti. Jis toks plonas, kad gali būti kabinamas ant sienos - jį galima efektyviai priderinti prie bet kokio, net ir įmantriausio interjero. Visas valdymo skydelis yra žemų dažnių kolonėlės apačioje. Čia yra viskas, ko reikia, kad būtų patogu ir veiksminga jį valdyti: tinklo jungiklis, fazės jungiklis, potenciometras žemųjų dažnių garsiakalbio dažnio ribai reguliuoti, garsumo reguliatorius ir mygtukas ryšiui su garso juosta sinchronizuoti. Siekdami užtikrinti, kad žemieji dažniai būtų aiškūs ir tvirti, FOCAL inžinieriai nusprendė naudoti labai efektyvią impulsų grandinę ir 150 W D klasės BASH stiprintuvą. Dėl šio sprendimo žemų dažnių garsai yra tikslūs, detalūs ir galingi. Mes neturime reikalų, kaip pigių rinkos sprendimų atveju, su prietaisu, kuris "efektingai" užlieja žemus dažnius didžiuliais kiekiais, neatsižvelgdamas į garso aiškumą. FOCAL yra 35 metų patirtį turinti bendrovė, todėl jos gaminiai visada pasižymi dideliu dėmesiu garso kokybei. SUB AIR yra žemųjų dažnių garsiakalbio pavyzdys, kurio garsas yra galingas, atsparus ir svarus, turintis didelį potencialą, nes jis puikiai tinka tiek veiksmo kinui (kur labai svarbus teisingas ir greitas žemųjų dažnių atsakas), tiek muzikos repertuarui, kur klausomiems įrašams suteikia šilumos ir gylio.

      Techninės specifikacijos:

      • Belaidė aktyvi žemų dažnių kolonėlė  su stiprintuvu
      • Žemųjų dažnių garsiakalbis 21 cm "Polyflex" tipo
      • Dažnių diapazonas 40-200 Hz
      • Didžiausia stiprintuvo galia 150 W
      • Aktyvusis filtras nuo 50-200 Hz 24dB/oct
      • Belaidis ryšys
      • Į komplektą įeina montavimo priedai

      FOCAL
      SUBAIR WH
      3 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      3544058690334
      Skaityti daugiau