Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė
      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė

      Polk Audio PSW 10E Žemų dažnių kolonėlė

      269,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Išparduota

      24.05.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      PSW žemųjų dažnių kolonėlės korpusas suprojektuotas ir sukonstruotas taip, kad būtų puikiai kontroliuojamas garsumas, be to, jis puikiai pritaikytas žemiesiems dažniams be iškraipymų, o jo vidinis standumas ir slopinimas pašalina vidines stovinčiąsias bangas ir kitus rezonansus, kurie mažina garso kokybę.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 45 dienų grąžinimo garantija45 dienų grąžinimo garantija

      Gilūs PSW10 žemieji dažniai yra įspūdingi, o jų skiriamoji geba ir valdymas buvo tikrai išskirtiniai. Didelis, patogus ir malonus. Papildykite savo garso ar kino sistemą giliais žemais dažniais ir dinamiškesniais įspūdžiais, naudodami lengvai pasirenkamą, lengvai prijungiamą ir lengvai naudojamą aktyvųjį žemų dažnių kolonėlė.

      PSW10E funkcijos:

      • 10 colių žemų dažnių kolonėlė su optimizuotu 100 W stiprintuvu

      • PSW korpusai suprojektuoti ir sukonstruoti taip, kad užtikrintų idealų garsą, tiksliai sureguliuoti žemiesiems dažniams be iškraipymų, o jų vidinis sutvirtinimas ir slopinimas pašalina vidines stovinčiąsias bangas ir kitus veikimą iškraipančius rezonansus.

      • Šioje unikalioje konfigūracijoje naudojamas specialiai sureguliuotas ir sufokusuotas prievadas, kad būtų efektyviau išgaunamas didžiausias žemų dažnių poveikis.

      Be rezonanso "Dynamic Balance" garsiakalbių medžiagos

      Tinkamų medžiagų, garsiakalbio geometrijos ir korpuso konstrukcijos būdų derinys sukuria sinergijos efektą, todėl garsas yra švaresnis ir aiškesnis. PSW žemųjų dažnių kolonėle lenkia konkurentus dėl patvarių, nerezonuojančių "Dynamic Balance" garsiakalbių medžiagų, kurios išlieka standžios ir greitai juda. Dėl to galėsite mėgautis giliais žemais dažniais ir įdomiais efektais, o sistema puikiai derės su jūsų sistema.

      Lengvas prijungimas prie bet kurios sistemos

      Lengvai prieinami profesionalios kokybės linijiniai ir garsiakalbių įėjimai ir išėjimai leidžia lengvai prijungti prie bet kokios sistemos. Išmaniosios jutiklių grandinės žino, kada įjungti ir išjungti. Aukščiausios kokybės suspaudimo grandinės sumažina iškraipymus esant itin dideliam garsumui. Išmanusis stiprintuvas taip pat turi reguliuojamą žemųjų dažnių krosoverį, fazės jungiklį ir žemųjų dažnių garsumo valdiklį, kad būtų galima profesionaliai valdyti žemųjų dažnių išvestį ir žemųjų dažnių garsiakalbio suderinamumą su priekiniais garsiakalbiais.

      Santrauka:

      • Žemų dažnių kolonėlė  PSW10E puikiai tinka sistemose, kurias sudaro kiti "Polk" garsiakalbiai, pvz., T serijos kolonėlė.
      • Dėl unikalios konstrukcijos žemųjų dažnių kolonėlė išlieka stabilus ir nejuda net ir esant radikaliam garsumo lygiui, todėl galia naudojama efektyviau. Jokio "bėgančios skalbimo mašinos" efekto.
      • Žemų dažnių kolonėlės korpuso tipas: ventiliuojamas per išplėstą priekinio skydelio angą
      • žemųjų dažnių garsiakalbio garsiakalbis: 10" (25,4 cm) apvalus kompozitinio polimero "Dynamic Balance" kūgis
      • Stiprintuvo iškraipymai: <1%
      • Stiprintuvo diapazonas: 40 Hz - 200 Hz
      • Stiprintuvo galia: 50 W
      • dinaminė stiprintuvo galia: 100 W

      POLK AUDIO
      PSW10EBK
      2024-05-24

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      36 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Nauja
      Skaityti daugiau