DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės
      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės

      DALI iO-12 Belaidės bluetooth ausinės

      999,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      DALI IO-12 ausinės suprojektuotos ir sukurtos pagal tuos pačius garso principus kaip ir mūsų pilno dydžio kolonėlės

      DALI IO-12 Hi-Fi ausinės - tai pirmosios pasaulyje ausinės, kuriose naudojama mūsų patentuota SMC technologija, naudojama keitiklio magnetuose, kuri kartu su mūsų išskirtinėmis popieriaus pluošto membranomis užtikrina neprilygstamą tikroviškumą ir krištolo skaidrumo garsą. Jos užtikrina tokį patį mažų nuostolių garsą, pasižymintį išskirtiniu aiškumu ir dinaminėmis galimybėmis, kurių galima tikėtis iš bet kurio DALI garsiakalbio. Tai tikros Hi-Fi ausinės jūsų galvai.

      Mūsų tikslas kuriant naująjį IO-12 yra paprastas - sukurti ausinių modelį, kuris idealiai tiktų abiem stovykloms, tiek belaidžio, tiek laidinio ryšio. IO-12 yra vienos kokybiškiausių įprastinių, pasyviųjų analoginių ausinių, tačiau jos taip pat gali puikiai veikti kaip belaidės, triukšmą slopinančios ausinės, kurias galima naudoti bet kur.

      DALI IO-12 ausinių techninė istorija siekia 2019 m. IO-4 ir IO-6. Šie du ausinių modeliai pristatė idėją, kad DALI yra ausinių gamintojas, ir reiškė naujo kelio pradžią. IO-12 yra kitas žingsnis ir žymi didžiulę pažangą. IO-12 perima šių pirmųjų DALI ausinių unikalaus dizaino elementus, tačiau tai yra kur kas didesnių užmojų produktas, visų pirma turintis visiškai naują elektroakustiką ir elektroniką bei garsiakalbį, sukurtą iš mūsų unikalios ir patentuotos SMC variklio sistemos medžiagos.

      Pritaikius elektroakustikos ir elektronikos technologijas, dizaino žinias ir per 40 metų DALI sukauptą patirtį, IO-12 užtikrina natūralią pasyvaus garso kokybę, prilygstančią geriausioms bet kokio tipo ausinėms. Tai reiškia, kad naudojant pasyviuoju analoginiu režimu IO-12 yra vienos iš geriausiai veikiančių ir geriausiai skambančių ausinių.

      IO-12, kaip uždaros ausinių konstrukcijos, garsiakalbis įmontuotas į korpusą, panašų į miniatiūrinę garso kolonėlę. Garsiakalbių atveju pagrindinė korpuso paskirtis - izoliuoti priekinį ir galinį membranos paviršius vieną nuo kito, kad būtų sukurtas žemo dažnio išėjimas. Garsiakalbio gaubtas tiesiog neleidžia, kad oro slėgis priekiniame diafragmos paviršiuje būtų panaikintas galinio diafragmos paviršiaus atgalinės fazės oro slėgio.

      O ausinėse priekinį ir galinį diafragmos paviršius izoliuoja ausinių dangteliai, todėl norint sukurti žemus dažnius, garsiakalbis neturi būti sandariame korpuse. Tačiau jei už ausinių garsiakalbio nėra gaubto, tik plona garsiakalbio diafragma yra barjeras tarp ausies ir aplinkinio triukšmo, o tai labai menkai izoliuoja garsą. Be to, tiek priekiniame, tiek galiniame paviršiuje garsiakalbis gros tokiu pačiu garso slėgio intensyvumu kaip ir priekiniame paviršiuje, todėl be gaubto ausinių naudotojo girdima muzika visiems kitiems skambės vienodai.

      Nors ausinių korpuso paskirtis skiriasi nuo garsiakalbio paskirties, gero korpuso dizaino principai ir reikalavimai yra tokie patys. Hifi entuziastai ir audiofilai gerai žino, kad garsiakalbių korpusų virpesių standumas ir slopinimo savybės yra labai svarbios garso kokybei. Tačiau ausinių korpusų, kuriuose garsiakalbiai įmontuoti į sandarų korpusą (cirkumarinį), pavyzdžiui, DALI IO-12, vibracinė inercija yra labai svarbi. Būtų beprasmiška sukurti ausinį garsiakalbį, pavyzdžiui, IO-12 įrenginį, ir tada sumažinti jo našumą įdedant jį į rezonansinį korpusą, kuris garsui suteikia savo asmeninį charakterį. Tačiau tai ne vienintelė problema projektuojant ausinių korpusą. Kitas, labai svarbus dalykas, į kurį reikia atsižvelgti, yra pasyvioji triukšmo izoliacija. Tai ausinių gebėjimas slopinti aplinkos triukšmą be aktyvaus triukšmo mažinimo..

      DALI IO-12 ausinės yra ne tik orientuotos į natūralią garso kokybę naudojant pažangią pasyviąją elektroakustiką, bet ir turi skaitmeninio signalų apdorojimo (DSP) ir pažangias stiprintuvo technologijas, kurios optimizuoja jų aktyvų veikimą. Nepaisant nepaprastos DSP galios, pasyvioji IO-12 garso kokybė yra svarbiausia. Taip yra todėl, kad, pirma, išskirtinės pasyviosios savybės užtikrina puikią garso kokybę, kai ausinės naudojamos pasyvioje (išjungtoje) būsenoje, galbūt prijungtos prie aukštos kokybės audiofilinio ausinių stiprintuvo.

      Akivaizdžiausi pramoninio dizaino patobulinimai IO-12 yra susiję su medžiagomis. IO-12 galvos juosta ir ausų pagalvėlės pagaminti iš prabangios, aukštos kokybės tikros odos, o ausų pagalvėlės pagalvėlės yra didesnės ir stačiakampio formos, o nauju ir erdvesniu 3D profiliu. Naujas ausų pagalvėlių profilis spaudimą paskirsto didesniame plote ir užtikrina geresnį akustinį sandarumą įvairesnėms galvos formoms. Pastarasis pokytis labai naudingas žemo dažnio garso našumą ir pasyviąją triukšmo izoliaciją. Ir nors natūralios odos naudojimas akivaizdžiausiai matomas išvaizdos, jos naudojimas, ypač IO-12 ausų pagalvėlėse akivaizdžiai pagerina patogumą ir lytėjimo pojūtį. Panašiai odos tema, taip pat nauja IO-12 ausinėse yra prabangus odinis dėklas.

      IO-12 dizainas patobulintas, palyginti su ankstesniais modeliais, tačiau paveldėjo daugelį labiausiai gerbiamų jų savybių: pasukamus ausinių kaušelius, kad ausinės tilptų nedidelėje erdvėje, ir intuityvią naudotojo sąsają su atkūrimo, telefono ir garsumo valdymo mygtukais, esančiais ant dešiniojo ausies kaušelio, pvz., ant logotipo plokštelės. Logotipo plokštelėje yra daugiafunkcinis mygtukas, kuriuo galima valdyti atkūrimą, pristabdyti, kitą dainą, ankstesnę dainą, atsiliepti į skambutį ir baigti skambutį. Ausinės kaušelio išorinio žiedo viršuje ir apačioje, aplink kurį apsivynioja logotipo plokštelė, atitinkamai valdomas garsumo didinimas ir mažinimas. Grojimas / pauzė / dainos praleidimas / skambučio priėmimas: paspauskite logotipą Garsumo didinimas: paspauskite išorinio žiedo viršų Garsumo mažinimas: paspauskite išorinio žiedo apačią Likusieji IO-12 mygtukai - maitinimo / BT poros ir ANC - išdėstyti tradiciškiau, tačiau juos vis tiek lengva rasti. Siekiant dar labiau pagerinti naudotojo patirtį, IO-12 balsu praneša apie veikimo būseną, ryšį, akumuliatoriaus įkrovos lygį ir ANC režimą. Tačiau užuot naudoję bendrą, lusto sukurtą balsą, nusprendėme naudoti pranešimus, kuriuos įgarsino kino, televizijos ir balso aktorius Linfordas Brownas. Balso pranešimai buvo įrašyti ir sumaišyti DALI viduje. Susiejimą ir akumuliatoriaus įkrovos lygį taip pat vizualiai rodo įvairiaspalviai šviesos diodų indikatoriai dešinėje ausinės pusėje. IO-12 sukurta siekiant intuityvaus naudojimo, patogumo ir ypatingo atsparumo.

      IO-12 analoginiai ryšiai

      IO-12 - tai visų pirma aukščiausios klasės pasyviosios ausinės, todėl jos puikiai jaučiasi, kai naudojamos pasyviai su aukštos kokybės analoginiu stiprintuvu. Ausinėse yra laidinis analoginis lizdas, esantis kairiajame ausies kaušelyje. Šį lizdą galima prijungti prie analoginių stiprintuvų, pavyzdžiui, specializuotų aukštos kokybės ausinių stiprintuvų ir skrydžio pramogų sistemų, ir jis veikia tiek įjungus (aktyvioji būsena), tiek išjungus (pasyvioji būsena) ausines. Prijungus IO-12 ausines analoginiu pasyviuoju režimu, jas taip pat galima naudoti ir išsikrovus akumuliatoriui. Tačiau scenarijuose, kuriuose naudojamas tradicinis aukštos kokybės signalų kondicionavimas, IO-12 pasyvus analoginis prijungimas užtikrina garso kokybę ir garsą, kuris byloja apie šiltas tradicines vertybes ir ramų pateikimą, nepriklausomai nuo garso kokybės ar muzikos detalių perteikimo. IO-12 pasyvios analoginės jungtys taip pat idealiai tinka žaidimams, nes nesukelia jokio vėlavimo.

      IO-12 skaitmeninės jungtys

      Belaidžio ryšio formatai: Skaitmeniniams šaltiniams IO-12 ausinės pritaikytos su belaidžiu "Bluetooth" naudojimu. Jos palaiko visus naujausius aukštos kokybės "Bluetooth" garso kodekus: AptX, "AptX HD", "AptX Adaptive" ir "Apple AAC" belaidžiam muzikos transliacijai.

      USB jungtis:

      IO-12 ausinės taip pat specialiai sukurtos išskirtinės kokybės garsą, kai jos prijungtos prie USB garso šaltinį. USB jungtis, ypač dėl savo potencialo pasiekti didelės raiškos garsą ir nereikia belaidžio signalo apdorojimo ar diskretizavimo dažnio konvertavimo, užtikrina išties stulbinančią garso kokybę, kuri, jei šaltinis medžiaga yra tinkamos kokybės, gali konkuruoti su geriausioms bet kokio tipo ausinėms. IO-12 taip pat palaiko iki 96 kHz diskretizavimo dažnį per USB, be jokio mažesnio diskretizavimo kad būtų užtikrinta aukščiausia garso kokybė.

      IO-12 akumuliatoriaus įkrovimas ir ryšys

      Akumuliatoriaus įkrovimui ir patikimiausiai USB jungčiai IO-12 ausinėse naudojama USB-C jungtis. Naudojant USB-C jungtį išvengiama gedimo būdo, kuris dažnai pasitaiko su micro-USB jungtimis dėl neteisingo jų įkišimo. Vienas didelis privalumas, kad peržiūrėjus IO-12 ausinių DSP dizainą, buvo patikslintas signalo kelias ir apdorojimas, todėl gerokai sumažėjo akumuliatoriaus energijos sąnaudos. Taigi dabar, nepaisant to, kad jų funkcijų rinkinys yra lygiavertis IO-6. IO-12 1100 mAh ličio jonų akumuliatoriaus veikimo laikas 50 % ilgesnis - paprastai trisdešimt penkias valandas. Galite potencialiai skristi į kitą pasaulio kraštą ir atgal su įjungus aktyvųjį triukšmo slopinimą, ir vis tiek nereikėtų įkrauti IO-12 ausinių.

      IO-12 aktyvusis triukšmo slopinimas

      IO-12 pasirenkamoji aktyvaus triukšmo slopinimo technologija pagrįsta IO-6 sukurta technologija, tačiau sukūrus visiškai naujus triukšmo slopinimo algoritmus jos veikimas gerokai pagerėjo. Didesni ir gausiau paminkštinti IO-12 ausinių kaušeliai taip pat atlieka svarbų vaidmenį, nes pagerina pasyviąją triukšmo izoliaciją ir užtikrina geresnį akustinį sandarumą. Naudojant IO-12 ANC aplinkos triukšmas, nesvarbu, ar tai būtų gatvės garsai, atsitiktiniai žmonių pokalbiai, ar nuolatinis skrydžio triukšmas, yra vienodai veiksmingai slopinamas. Patobulintas triukšmo slopinimas ne tik pagerina ausinių naudojimo realiame pasaulyje patirtį, bet ir veiksmingai pagerina ausinių garso kokybę, nes sumažina triukšmą ir geriau girdimos subtilios muzikos detalės.

      IO-12 garso režimai

      Be DSP pagrįsto ANC, IO-12 ausinėse yra dvi garso režimo parinktys: "Hi-Fi" ir "Bass". Garso režimai pasirenkami dešinėje IO-12 ausinėje esančiu garso režimo mygtuku, kurį galima greitai ir intuityviai pasirinkti. Pasirinkus "Hi-Fi" režimą, IO-12 garso kokybė tiksliai atspindės įeinančio garso signalo dažnių balansą. Bass režimu IO-12 garso kokybė sustiprinama žemais dažniais, kad būtų pabrėžti žemesnio diapazono muzikos elementai ir kad garsas būtų šiek tiek tradiciškesnis ir patogesnis, garsesnis. Taip pat užtikrinamas žemas dažnių stiprinimas, kuris kartais gali pakelti kūrinio skambesį. į naujas aukštumas, žemų dažnių režimas taip pat naudingas tiems, kurie nešiojantiems akinius, nes jis gali kompensuoti nedidelį žemų dažnių garsų kritimą, kuris gali atsirasti dėl to, kad akiniai trikdo garsą su ausinių kaušelių sandarumą.

      DALI
      IO-12 DARK CHOCOLATE
      16 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5703120113548
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: