Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL
      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL
      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL

      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL

      169,00 €
      249,00 €
      su PVM
      Sutaupykite 80,00 €

      Mažiausia kaina per 30 dienų iki dabar vykstančios akcijos: 249,00 € −80,00 €

      Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų

      00
      dien
      :
      00
      val
      :
      00
      min
      :
      00
      Sek
      Kiekis

      Paskutinė prekė

      Netatmo WEATHER STATION + INDOOR MODUL

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Netatmo Weather Station orų stotis - tai privati išmanioji orų stotis su oro kokybės jutikliais. Technologiškai itin pažangus prietaisas pasižymi labai moderniu dizainu.

      Netatmo orų stotį galima valdyti nemokama mobiliąja programėle, kurią galima rasti "Google Play" ir "App Store". Vartotojas gauna techninę pagalbą visą gyvenimą, nemokėdamas jokių papildomų mokesčių. Netatmo Weather Station visiškai suderinama su daugeliu mobiliųjų ir stalinių įrenginių.

      Privati meteorologijos stotis su oro kokybės jutikliais naujas dizaino ir technologijų standartas stočiai, stebinčiai oro kokybę patalpose ir lauke, matuojančiai CO2 koncentraciją, temperatūrą, triukšmo ir drėgmės lygį namuose, leidžiančiai gauti vietinį oro kokybės rodiklį realiuoju laiku, kurį jums patars meteorologijos stotis, kada yra optimalus laikas vėdinti patalpas arba kada užsiimti veikla už namų ribų realiuoju laiku gaunami pranešimai apie pasirinktus parametrus leidžia sužinoti vietinius orų modelius ir ciklus, todėl tai yra visapusiškas įrankis, padedantis pažinti aplinką visi duomenys saugomi internete, o prieiga prie jų suteikiama per programėles arba svetainę dalytis matavimais socialiniuose tinkluose išsamios orų prognozės 7 dienoms stoties korpusas pagamintas iš vieno gabalo patvaraus aliuminio..

      Naudojimasis Netatmo Weather Station meteorologine stotimi Su Netatmo prekės ženklo stotimi galite laisvai stebėti oro kokybę. Matuoti galima tiek patalpose, tiek lauke. Standartinės prietaiso funkcijos apima išsamų įvairių parametrų, pavyzdžiui, CO2 koncentracijos, oro drėgmės, vidaus ir lauko temperatūros, taip pat bendro triukšmo lygio būste, patikrinimą.

      Pranešimai apie konkrečius duomenis siunčiami realiuoju laiku, todėl naudotojui suteikiama visapusiška ir neatidėliotina prieiga prie visos reikiamos informacijos. Netatmo orų stotelė gali pranešti naudotojui, kada geriausia imtis tam tikros veiklos už namų ribų arba vėdinti butą. Sistemą taip pat galima išplėsti papildomais elementais.

      Tai leidžia nustatyti vietinius orų ciklus ir dėsningumus, todėl tampa išsamia priemone, padedančia geriau suprasti namų aplinkos ypatybes. Visa informacija saugoma internete ir pasiekiama per mobiliąją arba žiniatinklio programėlę. Įrenginys leidžia gauti išsamią orų prognozę iki 7 dienų. Atskirais matavimais galima dalytis socialiniuose tinkluose.

      Techniniai parametrai Papildomas "Netatmo" meteorologinės stoties modulis gali užtikrinti tikslią oro kokybės stebėseną bet kurioje namų vietoje. Temperatūros matavimo diapazonas yra nuo 0 °C iki 50 °C, o tikslumas - tik 0,3 °C. Drėgmė matuojama nuo 0 iki 100 % trijų procentų tikslumu. Matuojant nuo 0 iki 5000 ppm, CO2 jutiklis gali užtikrinti 50 ppm arba 5 % tikslumą, o matuojant nuo 0 iki 5000 ppm - 50 ppm arba 5 % tikslumą.

       Įrenginio ir meteorologijos stoties ryšiui palaikyti naudojamas belaidis ryšys, kurio atstumas siekia maždaug 100 metrų. Reikalingas "Wi-Fi" maršrutizatorius su interneto prieiga, nes modulis nepalaiko viešųjų aktyviųjų taškų. Mobilioji programėlė ir nuotolinė prieiga "Netatmo" meteorologijos stoties duomenis galima pasiekti nuotoliniu būdu, pavyzdžiui, per planšetinį kompiuterį arba išmanųjį telefoną. Visą informaciją galima rodyti ir tikrinti naudojant nemokamą mobiliąją programėlę, kurią galima rasti "Google Play" ir "App Store". Taip pat galima naudoti žiniatinklio programėlę, kuri valdoma, pavyzdžiui, stacionariuoju arba nešiojamuoju kompiuteriu. Abiem atvejais naudotojas gauna visišką prieigą prie asmeninio internetinio valdymo skydelio. Ji labai intuityvi, paprasta naudoti ir plati, todėl naudodamiesi "Netatmo" įranga galėsite naudotis daugeliu naudingų parinkčių.

      Įrenginio konstrukcija "Netatmo" orų stoties korpusas pagamintas iš vieno patvaraus aliuminio gabalo. Įrenginys pasižymi optimaliu lauko ir vidaus modulio dydžiu ir plačiu temperatūros, drėgmės, CO2 koncentracijos ir triukšmo lygio matavimo diapazonu.

      Stotyje rodomi metrinės ir amerikietiškos sistemos vienetai. Duomenys saugomi debesyje be jokių duomenų apribojimų, o matavimų dažnumas - iki 5 minučių. "Netatmo" orų stotis užtikrina belaidį ryšį tarp atskirų modulių, kurio atstumas siekia iki 100 metrų. Vidinį modulį maitina USB tinklo adapteris, o vidinį modulį - AAA baterijos.

      Meteorologijos stoties modulis, skirtas "Netatmo" prekės ženklo išmaniosios meteorologijos stoties papildomam vidiniam moduliui. Galimybė atskirai įsigyti papildomus įrenginio modulius visų pirma leidžia geriau pritaikyti stotį. Tokiu būdu naudotojas pats nusprendžia, kokių sprendimų reikia ir kokios informacijos jam reikia. Visas komplektas gali veikti kaip namų orų informatorius, pranešantis naudotojui apie pasirinktus parametrus visame bute.

      Meteorologijos stoties papildomo modulio naudojimas leidžia išmaniai stebėti oro kokybę visuose namuose. Sistema su tokio tipo patobulinimais gali puikiai veikti bet kurioje patalpoje, tikrinti drėgmės, temperatūros ir CO2 lygį svetainėje, virtuvėje ar vaikų kambaryje. Įrenginio korpusas pagamintas iš vientiso aliuminio gabalo, kuris užtikrina ilgaamžiškumą, tvirtumą ir galimybę naudoti šį modelį daugelį metų. Meteorologijos stoties modulis veikia tik kartu su "Netatmo" meteorologijos stotimi, kuri parduodama atskirai. Prie jo galima prijungti iki trijų tokių komponentų. Kiekvieną modulį maitina 4 AAA tipo baterijos.

      Techninės savybės

      • vidinio modulio dydis: 45x45x155 mm
      • išorinio modulio dydis: 45x45x105 mm
      • vidinio įrenginio temperatūros diapazonas: Nuo 0 °C iki 50 °C, tikslumas: +- 0,3 °C
      • vidinio įrenginio temperatūros diapazonas: -40°C-65°C, tikslumas: +- 0,3°C
      • drėgmė: matuojama nuo 0 iki 100 %, tikslumas +-3 %.
      • barometras: matuojama nuo 260 iki 1160 mbar, tikslumas +-1mbar.
      • CO2 koncentracijos matavimas nuo 0 iki 5000 ppm, tikslumas +-50 ppm (arba 5 %)
      • triukšmo lygio matavimas nuo 35 dB iki 110 dB
      • vienetai: amerikietiška sistema (°F ir inHg) ir metrinė sistema (°C ir mbar)
      • duomenų saugojimas debesyje be duomenų apribojimų
      • matavimo dažnis: 5 minutės
      • nemokama programa su palaikymu visą gyvenimą, be papildomo mokesčio programa prieinama "App Store" ir "Google Play
      • belaidžio ryšio prieigos specifikacija: "Wi-Fi" 802.11 b / g / n suderinamas ( 2,4 GHz )
      • belaidis ryšys tarp modulių, iki 100 metrų atstumas
      • vidinis modulis maitinamas iš USB tinklo adapterio
      • išorinis modulis maitinamas 2 AAA baterijomis (baterijų paketas veikia vienerius metus)
      • sistemą galima išplėsti papildomais elementais
      • Suderinama su "Apple" įrenginiais: "iPhone 5s", "iPhone 5c", "iPhone 5", "iPhone 4S", "iPhone 4", "iPad mini", "iPad" (nuo 4 kartos), "iPad" (nuo 3 kartos), "iPad 2", "iPod touch" (nuo 5 kartos).
      • Suderinama su "Android 4.0" įrenginiais, turinčiais prieigą prie "Google Play

      NETATMO
      NBU-NWS-NIM-EU
      2 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      Pirkėjai, įsigiję šią prekį, taip pat pirko:

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: