NUKI Opener Išmanūs durų užraktas
      NUKI Opener Išmanūs durų užraktas
      NUKI Opener Išmanūs durų užraktas
      NUKI Opener Išmanūs durų užraktas

      NUKI Opener Išmanūs durų užraktas

      129,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      NUKI Opener išmanūs durų užraktas yra puikus "Nuki" išmaniosios sistemos priedas. Jis atlieka rakto ir standartinio domofono kištukinio skambučio funkcijas, kad būtų galima atidaryti vartus sužadinant atidarymo funkcijas domofonu.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Funkcijos 

      • Nuspręskite, kokias teises gauna kiekvienas naudotojas. Naudodamiesi "Nuki" programėlės aktyvumo žurnalu, visada galite stebėti, kas įeina į jūsų namus.
      • Nuki Fob su išmaniuoju užraktu veikti nereikia jokių papildomų priedų, nes jis bendrauja per "Bluetooth", tačiau dėl atstumo rekomenduojama integruoti "Nuki" tiltą.
      • Tai puiki alternatyva, kai reikia nešiotis raktą nuo vartelių, vartų ar pagrindinio įėjimo durų.
      • Naudodamiesi programėle, galite priskirti fiksuotą, laikiną arba užrakinti bet kurį skirtingiems naudotojams tam tikrais laiko intervalais, konkrečiomis dienomis la Įmontuotas žurnalas, kai aktyvuotas, nuolat įrašo sąrašą žmonių, kurie, atrakino arba užrakino duris.
      • Akumuliatorinis maitinimas pašalina būtinybę kištis į pastato / vietos elektros energijos tiekimą

      Naudodami funkciją "NUKI Opener" galite atidaryti savo daugiabučio namo pagrindinio įėjimo duris vienu mygtuko paspaudimu. Nuki Opener atpažįsta, kad artėjate prie pastato, ir nuspaudžia garsinį signalą, kai tik paskambinate skambučiu.

      Naudodami atidarymo funkciją, galite valdyti domofono sistemos skambutį naudodami "Nuki" programėlę. Nereikia nė sakyti, kad ši funkcija veikia ir kelionėje - todėl galite atidaryti pagrindinio įėjimo į daugiabutį pastatą duris šeimai, draugams ar siuntų pristatymo įmonei, kai jūsų nėra namie.

      Nuolatinio veikimo režimas yra ypač naudinga funkcija įmonėms ir žmonėms, nuomojantiems poilsio apartamentus. Šiuo režimu galite nustatyti fiksuotus laiko langus, kuriuose skambutis visada automatiškai nuspaudžiamas, kai tik kas nors paskambina į skambutį. Tokiu būdu jūsų "Airbnb" svečiai gali patogiai patekti į pastatą net ir be "Nuki" programėlės. Vėliau įėjimas į butą bus suteikiamas klaviatūra.

      Galite naudoti skambučio slopinimo funkciją, kad durų skambutis neskambėtų, kai patys naudojate funkciją "Ring to Open". Žinoma, durų skambutis vis tiek skambės, kai jį paspaus kas nors kitas.

      NUKI
      OPENER WHITE
      10 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      9120072081903
      Skaityti daugiau

      10 kitų tos pačios kategorijos produktai: