QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K
      QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K
      QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K
      QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K
      QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K

      QED PERFORMENCE HDMI Cable HS+Ethernet SUPERSPEED [HDMI M - HDMI M] kabelis 8K

      263,00 €
      su PVM
      Ilgis :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      29.04.2024

      Užsisakykite dabar ir gaukite prioritetinį pristatymą. Susisieksime su Jumis ir pristatysime gaminį, kai jis bus prieinamas.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Naujasis itin didelės spartos HDMI kabelis yra pažangiausias iš visų iki šiol sukurtų.

      Sukurtas apdoroti aukštos kokybės nesuspaustą 8K vaizdo įrašą iki 60 kadrų per sekundę sparta, šis vienintelis HDMI 2.1 kabelis yra nebrangus, aukščiausios kokybės pasiūlymas visiems namų kino entuziastams.

      Inžinerinė kilmė

      QED daugiau nei 45 metus kuria ir projektuoja aukščiausios kokybės analoginius ir skaitmeninius kabelius, o naujasis "Performance Ultra High Speed HDMI 2.1" kabelis sukurtas remiantis išsamių bendrovės kabelių projektavimo tyrimų, atliekamų nuo 1995 m., rezultatais.

      Palaiko visą 8K vaizdo turinį

      Palaikant naujausią HDMI 2.1 standartą, šioje naujoje specifikacijoje apibrėžiama didžiausia kada nors sugalvota varinių kabelių duomenų perdavimo sparta, padidinanti didžiausią pralaidumą nuo 16 Gb/s ankstesniame "Premium" kabelių standarte (HDMI 2.0) iki 48 Gb/s, kad būtų galima palaikyti nesuspaustą iki 8K@60 Hz (4:2:0) vaizdo raišką su 12 bitų HDR. Kabeliu taip pat bus perduodamas nesuspaustas 4K@120Hz vaizdo įrašas, o žadėta didžiausia suspausto vaizdo raiška bus iki 10K@120Hz. Galiausiai, dinaminis HDR ir patobulintas grįžtamasis garso kanalas (eARC) taip pat palaikomi, nesvarbu, kokio prekės ženklo ar derinio HDMI 2.1 suderinamą įrangą naudojate.

      Trijų ekranų kabelio konstrukcija

      "QED Ultra High Speed HDMI" kabeliai turi praeiti griežtus privalomus bandymus "HDMI Forum" įgaliotame bandymų centre ne tik siekiant nustatyti suderinamumą su naujaisiais 2.1 vaizdo standartais, bet ir užtikrinti žemą elektromagnetinės spinduliuotės lygį, kad būtų sumažinta trikdžių su belaidžiais tinklais, srautinės medijos grotuvais, "Bluetooth" įrenginiais ir mobiliaisiais telefonais galimybė. Tai pasiekiama naudojant "QED" trigubo ekranavimo konstrukciją, kuri dar labiau apsaugo nuo trikdžių ir užtikrina optimalią signalo kokybę.

      HDMI akreditacija

      QED yra vienas iš pirmųjų prekės ženklų, oficialiai patvirtinusių naująją kabelių kategoriją, t. y. naująją "Performance Ultra High Speed" liniją. Kabelius oficialiai patvirtino HDMI forumo akredituota laboratorija - jie pažymėti iš karto atpažįstamais "Ultra High Speed" sertifikavimo programos lipdukais. Tiesiog nuskaitykite ant etiketės esantį QR kodą naudodami oficialią HDMI programėlę ir įsitikinsite, kad kabelis yra tikras "QED Ultra High Speed HDMI" kabelis.

      Visi kabeliai yra visiškai suderinami su HDMI 2.0b ir 1.4b standartais ir yra 1,5 ir 3 metrų ilgio, o tai užtikrins ilgus metus trunkantį atnaujinamą vaizdo žiūrėjimą namuose.

      "eFlex" dizainas

      Šis kabelis sukurtas taip, kad būtų kuo plonesnis ir lankstesnis. Praėjo didelių gremėzdiškų HDMI kabelių laikai, o naujasis "Performance Ultra High Speed HDMI" pasižymi elegantišku juodu livritu, kurio didžiausias skersmuo yra tik 6,3 mm (1,5 m)/7,3 mm (3,0 m), kad jį būtų galima naudoti su ploniausiais televizoriais. Sumažindami kabelio skersmenį nenukentėjo naudojamų laidininkų, kurie vis dar pagaminti iš 99,999 % vario be deguonies, grynumas.

      • Palaiko nesuspaustą iki 8K@60Hz (4:2:0) vaizdo raišką
      • Palaiko 4K@120Hz nesuspaustą vaizdo raišką
      • Palaiko HDR
      • Palaiko patobulintą grįžtamąjį garso kanalą (eArc)
      • Atgalinis suderinamumas su HDMI 2.0b ir 1.4b standartais
      • Palaiko HDCP 2.2, kad būtų sukurtas saugus šaltinio ir ekrano ryšys
      • 99,999 % vario be deguonies laidininkai
      • minimalus kiekis: 1 vnt.

      QED
      QEDPHDMI-8K15.0
      2024-04-29

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      5036694043752
      Skaityti daugiau