ION Classic LP  Plokštelių grotuvas
      ION Classic LP  Plokštelių grotuvas
      ION Classic LP  Plokštelių grotuvas
      ION Classic LP  Plokštelių grotuvas

      ION Classic LP Plokštelių grotuvas

      89,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      Ion Classic LP Black yra plokštelių grotuvas su 12V 0.2A DC maitinimo adapteriu, USB laidu (5 pėdos / 1,5 m) ir 45 aps./min adapteriu.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Mėgstate muziką. Visą gyvenimą kaupėte vinilų kolekciją. Ir nors ilgitės didelių, drąsių albumų viršelių, trokštate skaitmeninių muzikos failų patogumo. Sveiki atvykę į ION Audio Classic LP™ pasaulį. Tai ne tik patefonas - "Classic LP" yra hibridinis techninės ir programinės įrangos sprendimas klasikinės muzikos mėgėjams. Classic LP prasideda kaip malonus jūsų namų pramogų sistemos papildymas. Tiesiog prijunkite "Classic LP" prie savo garso / vaizdo imtuvo (per RCA išvestis) ir vėl mėgaukitės mėgstamų plokštelių skambesiu. Turėdamas fiksuotą patefono rėmą, keraminę kasetę, dirželiu varomą lėkštę ir tikslią elektroniką, "Classic LP" be vargo šiltai ir aiškiai atkurs visus jūsų vinilinius albumus ir 45 rpm singlus, ir net senus 78 rpm. Tačiau "Classic LP" gali daug daugiau.

      "Classic LP" komplekte yra nuo dulkių apsaugantis dangtelis ir veltinio apsauginis kilimėlis, kad galėtumėte pasirūpinti savo įrašais. Nerezonuojantis medinis pagrindas padengtas išskirtine blizgia juoda spalva, kad derėtų prie bet kokio interjero dizaino. "Classic LP" užpildo atotrūkį tarp praėjusių metų hitų ir šiuolaikinio skaitmeninio amžiaus. Naudodami vieną USB laidą, prijunkite "Classic LP" prie namų kompiuterio. Paleiskite "EZ Vinyl" programinę įrangą ir galite pradėti kurti skaitmeninį klasikinių įrašų archyvą. Programinė įranga "EZ Vinyl Conversion" padės jums žingsnis po žingsnio atlikti šį procesą. Tiesą sakant, programinė įranga gali net automatiškai sukurti takelių rodyklę su atskiru failu kiekvienai dainai. Saugokite savo vertingą vinilinę plokštelę nuo susidėvėjimo ir mėgaukitės savo mėgstamų dainų, saugomų kaip skaitmeniniai muzikos failai, perkeliamumu ir patogumu.

      ION
      CLASSIC LP WD

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      0812715016913
      Skaityti daugiau