Argon WRT Belaidis siųstuvas-imtuvas
      Argon WRT Belaidis siųstuvas-imtuvas

      Argon WRT Belaidis siųstuvas-imtuvas

      129,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Prieinamas

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Belaidžio ryšio patogumas papildys jūsų "Hi-Fi" sistemą. Naudodami WRT (belaidžio imtuvo siųstuvą) galite lengvai prijungti stereofoninius arba aktyviosios muzikos garsiakalbius prie patefono arba žemų dažnių garsiakalbio be ilgų kabelių. Tai suteikia jums laisvę įrenginius išdėstyti bet kurioje vietoje, be rūpesčių tvarkant laidus. Kaip išmintinga!

      "Argon Audio WRT" (belaidis imtuvas-siųstuvas) pašalina ilgų kabelių poreikį ir leidžia lengvai prijungti patefoną arba žemųjų dažnių garsiakalbį belaidžiu ryšiu. Du įrenginiai (siųstuvas ir imtuvas) naudoja abipusį "Wi-Fi" signalą, kuris visiškai nepriklauso nuo jūsų namų tinklo ir užtikrina pilną CD kokybės garsą (16 bitų/48 kHz), pasižymintį geresniu stabilumu ir garso kokybe nei panašūs "Bluetooth" pagrindu veikiantys sprendimai. WRT nustatymas yra greitas ir paprastas, tiesiog prijunkite siųstuvą prie patefono / žemų dažnių garsiakalbio, o imtuvą - prie stiprintuvo / aktyviųjų garsiakalbių ir mėgaukitės mėgstama muzika belaidžiu ryšiu. *Dėl belaidžio perdavimo garso signalas šiek tiek vėluoja (25 ms), tačiau tai nereikšminga įprasto muzikos atkūrimo metu. Jei WRT naudojate su televizoriumi ar projektoriumi, paprastai galite sureguliuoti laiko vėlinimą įrangoje, kad garsas ir vaizdas būtų sinchronizuoti.

      Geras stabilumas ir aukšta belaidžio garso kokybė per "Wi-Fi" (16 bitų/48 kHz) Iki 15 metrų belaidžio ryšio diapazonas Lengva naudoti ir užima mažai vietos Pridedami USB maitinimo šaltiniai ir kabeliai Nedidelė belaidžio garso perdavimo delsa (25 ms)*

      ARGON AUDIO
      WRT BLACK
      3 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      3 kitų tos pačios kategorijos produktai: