PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas
      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS T2 W (RAINIER) patefonas

      845,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      "T2 W" protingai patobulina mūsų itin pripažintą T1 formulę ir įdiegia naujovišką "Wi-Fi" transliacijos technologiją. Ši novatoriška funkcija leidžia sklandžiai transliuoti signalą į įvairius šiuolaikinius garso įrenginius, kuriuose veikia tinklo ryšys, įskaitant "HiFi" transliacijos įrenginius, namų kino imtuvus, kuriuose veikia tinklo ryšys, ir šiuolaikines transliacijos kolonėles. Toks universalumas leidžia T2 W lengvai integruoti į bet kokią gyvenamąją erdvę, o modernaus gyvenimo būdo koncepcijas perkelti į visiškai naują lygį.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Į paketą įtraukėme naujausias "Wi-Fi" technologijas, įskaitant visus naujausius WLAN standartus ir 2x2 MIMO, todėl teorinė sparta yra didesnė nei šiuolaikinio įprasto interneto ryšio. MIMO užtikrina maksimalų signalo stabilumą ir apsaugą nuo paketų ir duomenų praradimo. Visa tai labai svarbu, nes su "T2 W" galite transliuoti mūsų standartiniu suspaustu formatu - taip užtikrinamas didžiausias suderinamumas - arba be nuostolių 24 bitų / 48 kHz formatu, skirtu pasirinktiems aukštos klasės transliuotojams, pavyzdžiui, mūsų "Stream Box S2 Ultra". Visa tai taip pat palaiko daugiaviečio ryšio funkciją, t. y. galite siųsti šimtus garso srautų į bet kokį skaičių priimančių įrenginių, kol T2 W daugiabranduolinis procesorius arba "Wi-Fi" dažnių juostos plotis nepradės trūkinėti. Naujoji "Pro-Ject Control" programėlė užtikrina greitą ir intuityvų valdymą, o "Wi-Fi" sąranka atliekama be vargo, naudojant modernią BLE funkciją, taip supaprastinant sąrankos procesą.

      Elegantiškai pagamintas, CNC staklėmis apdirbtas cokolis yra padidintas, kad būtų stabilesnis, ir gali būti puikios apdailos, pavyzdžiui, blizgios juodos, atlasinės baltos arba riešutmedžio spalvos. Konstrukcijoje nėra plastikinių sudedamųjų dalių, o kruopščiai gaminant pašalintos bet kokios ertmės, todėl veiksmingai išvengiama nepageidaujamos korpuso vibracijos. Be to, T2 W stiklo lėkštė yra sunkesnė ir storesnė, palyginti su pirmtaku, todėl joje nėra jokio rezonanso, o tai veiksmingai pašalina trūkumus, susijusius su plastikinėmis ar lengvomis plieninėmis alternatyvomis. Šiuos patobulinimus papildo specialiai parinktos patefono kojelės, kurios veiksmingai izoliuoja "T2 W" nuo aplinkos vibracijų, esančių šalia hi-fi sistemos.

      Patobulinta T2 W patefono svirtis - ji turi ilgesnį vamzdį. Šis vientisas 9 colių ilgio ir standžios aliuminio konstrukcijos mechanizmas taip pat turi naujus, atnaujintus mažos trinties guolius, pritaikytus prie padidėjusio ilgio ir skersmens, užtikrinančius absoliutų naudojimo tikslumą. Integruota galvučių galvutė ne tik atrodo švariai ir stilingai, bet ir nesukelia papildomos vibracijos, todėl yra daug pranašesnė už kitas nuimamas, prisukamas ar klijuojamas galvučių galvutes! T2 W taip pat turi reguliuojamą spyruoklinį apsaugos nuo slydimo mechanizmą, kuris optimizuoja veikimą ir išnaudoja maksimalų kasetės potencialą.

      T2 W variklis ir transmisija išlieka tokie patys kaip ir T1. Variklis suka diržų sistemą, sujungtą su mūsų naujai sukurtu papildomu disku, kurį galima įsigyti tik T linijoje. Šis subdiskas sumontuotas ant itin tikslaus 0,001 mm pagrindinio guolio su grūdinto plieno ašimi ir žalvarine įvore. Daugelyje alternatyvių gaminių gali būti naudojami nereguliuojami nuolatinės srovės varikliai su dideliais greičio svyravimais, o T2 W turi mūsų patikrintą elektroniniu būdu reguliuojamą kintamosios srovės variklio sistemą su tiksliu greičiu. T2 W taip pat turi elektroninį greičio perjungimą tarp 33 ir 45 min-1. Rezultatas - tyli ir stabili patefono pavaros sistema.

      "T2 W" turi aukštos kokybės dviejų pakopų dalijamąjį pasyvųjį MM gramofono stiprintuvą - pirmą kartą "Pro-Ject" patefonuose naudojamas tokio lygio integruotas gramofono stiprintuvas. Manėme, kad tai buvo būtinybė, norint maksimaliai padidinti "Wi-Fi" našumą. Norėjome, kad išties stulbinantis gramofono stiprintuvas derėtų su T2 W ir užtikrintų neprilygstamą ilgaamžiškumą bei garso charakteristikas. Kartu su aukštos kokybės "Sumiko Rainier MM" galvutė tiekiama tikra hi-fi atkūrimo sistema be kompromisų.

      Kaip ir T1, T2 W komplektuojamas su specialiai "Pro-Ject" sukurtais itin ekranuotais, pusiau simetriškais mažos talpos fono kabeliais - ne įprastais RCA kabeliais. Taip pat pridedamas papildomą apsaugą užtikrinantis dulkių dangtelis ir veltinio kilimėlis įrašams apsaugoti.

      • greitis: 33,45 aps/min (elektroninis greičio keitimas)
      • veikimo principas: diržinė pavara
      • greičio kitimas: 33: 0,6% 45: 0,5%
      • "Wow & Flutter": 33: 0,19% 45: 0,17%
      • diskas: 10 mm storio, 1,7 kg sunkus stiklo diskas su veltinio kilimėliu
      • pagrindinis guolis: nerūdijantis plienas / žalvaris
      • signalo ir triukšmo santykis: 67 dB
      • rankena: 9 colių aliumininė alkūnė: 9 colių aliumininė alkūnė
      • efektyvusis rankos ilgis: 230 mm: ilgis: 0,5 mm
      • iškyša: 22,0 mm
      • efektyvusis rankos svoris: 1,5 mm: 9,5 g
      • WLAN standartai: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2,4/5 GHz
      • Pridedami priedai: dulkių dangtelis, veltinio kilimėlis, viengubas adapteris, maitinimo šaltinis, RCA phono kabelis
      • maitinimo šaltinis: 15 V / 800 mA DC, universalus maitinimo šaltinis
      • energijos suvartojimas: 4,5 W / < 2 W tinklo budėjimo režimu
      • gaminio matmenys: 542 x 300 x 412 mm
      • grynasis svoris: 5,50 kg

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      T2 W BLACK RAINIER
      4 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      9120129860710
      Skaityti daugiau