Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas
      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas

      Pro-Ject A2 (2M RED) plokštelių grotuvas

      1 199,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prekė su papildomais pasirinkimais

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Pilnai automatinis patefonas su žemesne važiuokle A2 tęsia mūsų visiškai mechaninių automatinių patefonų sėkmę. Nauja A2 automatuose - dabar galite pasirinkti 7" (singlų) arba 12" (LP plokštelių) 45 RPM plokštelių išmetimo tašką. Į sistemą taip pat įtraukėme 78 RPM, todėl galėsite atsigręžti į senas šelako plokštelių kolekcijas. Kaip įprasta "Pro-Ject", variklis valdomas elektroniniu būdu, kad būtų užtikrintas tiksliausias ir stabiliausias atkūrimo greitis. Paspauskite "Start", ir tonearmas automatiškai persikels į pagrindinį plokštelės griovelį. Pradėjus groti, automatika visiškai pašalinama iš lygties. O kadangi automatika veikia visiškai mechaniškai - nereikia jokios papildomos elektronikos - ji tikrai nedaro jokios įtakos ir neblogina garso kokybės atkūrimo metu!

      Naujoji sunki MDF pagrindinė važiuoklė pagaminta ir suprojektuota Austrijoje ir kruopščiai rankomis nudažyta prabangia 8 sluoksnių matinės juodos spalvos apdaila. Jis suteikia labai tvirtą pagrindą sub-chassis. ir sumažina tuštumas, kad būtų išvengta rezonansų. Modelyje A2 naudojama sub-chassis. konstrukcija, kurioje ragelis, lėkštės guolis ir variklis sumontuoti ant atskiros plaukiojančios sub-šasi. Tai dar labiau izoliuoja visus kritiškiausius patefono elementus ir turi ypač didelių privalumų, kai garsiakalbiai yra labai arti patefono. Mes investavome į naują aliuminio liejinio viršutinę dalį visai sub-šasi ir automatiniam mechanizmui. Stengdamiesi išvengti originalios vokiškos automatikos konstrukcijos plastikinių dalių, pirmą kartą per visus 50 metų originalios automatikos konstrukcijos patobulinimų. A2 turi 8,3 colio itin lengvos masės aliumininį barškutį su patobulintu barškutės vamzdeliu. Puikiai dera su "Ortofon 2M Red". Išlaikome itin greitą atsaką ir visas pereinamųjų procesų detales su daugybe smulkios mikrodinamikos, o naujasis "2M Red" suteikia daug kūno ir muzikinės šilumos. Ragelio guolis dabar pagamintas iš aliuminio ir turi 4 kontaktų kardaninę konstrukciją su plieniniais mūsų gamybos antgalių rutuliukų guoliais.

      "A2" naudojama nauja sekimo jėgos nustatymo sistema. Pirmiausia išlyginkite tonearmą naudodami amortizuojamą atsvarą. Dėl amortizuojančio priešsvario tonearmas tampa patvaresnis, o atsvarą atjungus sumažėja rezonansiniai dažniai. Vėliau sekimo jėga nustatoma sukant ratuką, esantį tiesiai ant kolonėlės guolio. Ši sistema yra labai greita, tiksli ir veiksminga, o svorio centras išlaikomas tiesiai ant guolio centro. Spyruoklinę apsaugą nuo slydimo taip pat galima reguliuoti tiesiai ant ragelio pagrindo. Pridėdami "Pro-Ject" dizainą ir idėjas, daug laiko skyrėme švariai A2 dizaino kalbai. Pamatysite panašumų į ikoninius Vokietijos garso pramonės dizainus. Manome, kad šiandien šis minimalistinis požiūris vėl yra labai modernus. Galiausiai, A2 komplektuojamas su mūsų "Connect it E" patefono kabeliu. Tai pusiau subalansuotas, mažo talpumo kabelis, pasižymintis puikiu ekranavimu ir unikalus šioje kainų klasėje.

      • Greitis: 33, 45, 78 (elektroninis greičio keitimas)
      • Pavaros principas: diržinė pavara, visiškai automatinė
      • Plokštelė: amortizuota aliuminio plokštelė
      • Wow & Flutter: 33: +/-0,14 %; 45: +/-0,12 %
      • Greičio dreifas: 33: +/-0,27 %; 45: +/-0,22 %
      • Signalo ir triukšmo santykis: 74 dB
      • Tonearmas: itin lengvas 8,3" aliumininis tonearmas
      • Efektyvus rankenos ilgis: 211 mm Iškyša: 19,5 mm
      • Pridedami priedai: 15 V DC / 0,8 A maitinimo šaltinis, dulkių dangtelis, 7" viengubas adapteris, veltinis kilimėlis, fonograminis kabelis
      • Produkto matmenys: 1,5 W: 430 x 150 x 365 mm
      • svoris: 7,30 kg

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      A2 BLACK 2MRED

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      9120129861069
      Skaityti daugiau