Focal DOME FLAX Pakabinama kolonėlė
      Focal DOME FLAX Pakabinama kolonėlė
      Focal DOME FLAX Pakabinama kolonėlė

      Focal DOME FLAX Pakabinama kolonėlė

      329,00 €
      su PVM
      Spalva :
      Kiekis

      Prieinamas

      Focal DOME FLAX Pakabinama kolonėlė

      Jei ieškote nedidelio ir puikiai grojančios kolonėlės, kuri savo namams suteiktų stilingą dizainą, rinkitės "FOCAL DOME FLAX". Puikus garsas skamba dėl medžio plaušo membranų, kurios užtikrina tikrą "Hi-Fi" kokybę. Dėl savo minimalistinio dizaino jis bus universalus sprendimas bet kuriam naudotojui.

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      FOCAL DOME FLAX yra puikus ilgalaikės problemos sprendimas tiems, kurie nori mėgautis geriausios kokybės garsu, turėdami kuo mažesnio dydžio kolonėlės. DOME FLAX leis išgirsti "Hi-Fi" garsą iš miniatiūrinės kolonėlės. FOCAL yra bendrovė, kuriai garso pasaulyje nebereikia nieko įrodinėti. Jų gaminiai visada pasižymi aukščiausios kokybės garsu, neįtikėtinu dėmesiu detalėms ir rafinuotu, stilingu dizainu. Jau daugelį metų jie stebina garso įrašų pramonę savo naujais modeliais, keldami kartelę vis aukščiau ir aukščiau. Šį kartą prancūzai visus nustebino pateikdami sprendimą, atitinkantį minimalistinio gyvenimo būdo ir ergonomikos dvasią.

      FOCAL DOME FLAX tai kolonėlė, kuri sudaro tokį nepastebimo garsiakalbio įspūdį, kad net kyla klausimas, kaip "FOCAL" norėjo išgauti legendinį garsą. Nieko negali būti toliau nuo tiesos. Sferiniame korpuse yra 25 mm aukštų dažnių garsiakalbis ir 10 cm žemų dažnių garsiakalbis su celiuliozės medžio diafragma. Dėl šios dvipusės konstrukcijos kolonėlė išskirtinai tiksliai atkuria visus dažnius, pasižymi išskirtine dinamika ir nuoseklumu visose garso juostose.

      Kolonėlės dangtelis pagamintas iš itin patvaraus, smūgiams ir įbrėžimams atsparaus plastiko su aliuminio apdaila.  Kolonėlė prie stovo tvirtinama šarnyriniu lankstu. Šis sprendimas suteikia papildomos vertės DOME FLAX ir padidina jo naudojimo galimybes. Dėl galimybės laisvai keisti garso kritimo kampą FOCAL DOME FLAX galima statyti tiesiog bet kur - jį galima montuoti po lubomis, kabinti ant televizoriaus (puikiai tinka kaip centrinis garsiakalbis), statyti ant stovo, grindų ar lentynos.

      Judančios dalys yra tvirtai pritvirtintos, todėl kolonėlė apsaugoma nuo atsitiktinio nukrypimo nuo norimos padėties. Plokščias stovas apačioje padengtas guma, kad garsiakalbis neslystų net ant lygaus ir slidaus paviršiaus, o grindys ir baldai būtų apsaugoti nuo galimų pažeidimų.

      Kabelių lizdai yra įrenginio laikiklyje, o tai taip pat yra privalumas, leidžiantis patogiai ir nepastebimai montuoti kabelius. FOCAL kaip niekas kitas išmano modernaus ir rafinuoto dizaino klausimus. Galima rinktis iš kelių spalvų variantų - klasikinė juoda ir blizgus lakas, ekonomiška, bet elegantiška balta arba ryškus raudonas lakas leis DOME garsiakalbiui atrodyti stilingai ir moderniai DOME FLAX puikiai tinka tiems, kurie nori sumažinti garso įrenginių dydį ir skaičių namuose. Dėl ergonomiškos korpuso formos prietaisus galima lengvai sudėti ir jie vis tiek puikiai gros. FOCAL DOME FLAX galima derinti su bet kokiu imtuvu, todėl jis tinka beveik bet kurioje patalpoje.

      Techninės specifikacijos:

      • 2 krypčių kompaktiško tipo metalinis metalinis korpusas
      • Nauja FLAX diafragma - linų pluošto konstrukcija, žinoma iš ARIA serijos namų garsiakalbių
      • Dažnių diapazonas 80-28000 Hz
      • Impedancija 8 omų
      • Rekomenduojama stiprintuvo galia 25-100 W
      • 88 dB efektyvumas
      • 25 mm aliuminio/magnio aukštų dažnių garsiakalbis
      • 10 cm FLAX žemų dažnių garsiakalbis

      FOCAL
      DOME SAT FLAX BLACK
      72 Prekės

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių
      Pratęsta garantija
      0 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      ean13
      3544058690143
      Nauja
      Skaityti daugiau