Dali PHANTOM CI AMP-2500 DSP Integruotas stiprintuvas
      Dali PHANTOM CI AMP-2500 DSP Integruotas stiprintuvas
      Dali PHANTOM CI AMP-2500 DSP Integruotas stiprintuvas

      Dali PHANTOM CI AMP-2500 DSP Integruotas stiprintuvas

      2 199,00 €
      su PVM
      Kiekis

      Išparduota

      Turite būti prisijungę, kad galėtumėte derėtis dėl kainos

      100% secure payments

      • Iki 5 metų garantijaIki 5 metų garantija
      • Nemokamas pristatymas nuo 100€Nemokamas pristatymas nuo 100€
      • 14 dienų grąžinimo garantija14 dienų grąžinimo garantija

      Integruotas stiprintuvas PHANTOM CI AMP-2500 DSP turi 2 x 500 vatų D klasės stiprintuvą, kuris pasižymi nedidele galia, itin dideliu efektyvumu ir itin mažais iškraipymais. Šį ant stovo montuojamą stiprintuvą taip pat galima sujungti į 1000 W mono stiprintuvą.

      Turėdamas tokį galingumą, CI AMP-2500 DSP yra puikus PHANTOM S ir M serijos bei iki keturių PHANTOM IW SUB S-100 sieninių žemų dažnių garsiakalbių maitinimo šaltinis.

      Jį galima montuoti į stovo spintą, be to, jame yra adaptyvus ventiliatoriaus valdymas, kuris sumažina ventiliatoriaus keliamą triukšmą iki minimumo. Ženkliniame stiprintuve taip pat įdiegta visapusiška DSP (skaitmeninio signalų apdorojimo) ir konfigūratoriaus žiniatinklio sąsaja. Įmontuotas DSP yra pritaikytas naudojant konkrečiam modeliui skirtus išankstinius nustatymus, kad būtų optimizuoti DALI CI modeliai ir garso instaliacijoje būtų užtikrintas geriausias įmanomas garsas.

      Sistemos sąranką galima konfigūruoti kaip laidinę arba belaidę, taip pat suteikiama prieiga prie DALI CONFIGURATOR programėlės, kad būtų galima lengvai konfigūruoti sistemą ir garsą. Taip pat galite tvarkyti garso zonas, įėjimus / išėjimus, programinės įrangos naujinimus, importuoti garsiakalbių nustatymus ir pasiekti profesionalius ekvalaizerio nustatymus. Konfigūravimas užtrunka vos kelias minutes ir gali būti nustatomas net naudojant išmanųjį telefoną.s

      Sistemos sąranką galima sukonfigūruoti kaip laidinę arba belaidę, be to, suteikiama prieiga prie DALI CONFIGURATOR programėlės, kad būtų galima lengvai konfigūruoti sistemą ir garsą. Taip pat galite tvarkyti garso zonas, įvestis / išvestis, programinės įrangos naujinimus, importuoti garsiakalbių nustatymus ir pasiekti profesionalius ekvalaizerio nustatymus. Konfigūravimas užtrunka vos kelias minutes ir gali būti nustatomas net naudojant išmanųjį telefoną.

      • Dažnių diapazonas [+/- 0,5 dB, 8 Ω apkrova, 3 dB žemiau vardinės galios) [Hz]: 12 - 20
      • Prijungimo įvestis: 4x analoginis nesubalansuotas (RCA), 4x analoginis subalansuotas ("Euroblock" jungtis), 1x S/PDIF (RCA)
      • Išvesties kanalai: 2x Lo-Z garsiakalbis (4 - 16 omų), 1x Hi-Z garsiakalbis (70 V / 100 V), 1x S/PDIF skaitmeninis išėjimas (RCA)
      • Išėjimo galia [8 Ω]: 2x 250 W (SE), 1x 1000 W (BTL)
      • Signalo ir triukšmo santykis (20-20 k Hz, 8 Ω apkrova) [dB]: > 108 (pagal A koeficientą)
      • Vartojimas budėjimo režimu [W]: < 0.5
      • THD+N (tipinis) [20 - 20k HZ, 8 Ω apkrova, 3 dB žemiau vardinės galios]: < 0.05 %
      • gaminio matmenys: 440 x 88 x 332 mm
      • grynasis svoris: 5,90 kg
      • minimalus kiekis: - 1,5 kg: 1 vnt.

      DALI
      PHANTOMCIAMP-2500DSP

      Duomenų lapas

      Garantija
      24 mėnesių

      Konkrečios nuorodos

      Skaityti daugiau

      Tau taip pat gali patikti